Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
- 

dchard veterán válasz  bupemko

üzenetére bupemko

üzenetéreNálam is volt már két alkalom is hogy újra kellett formázni, de ez émg eddig megoldotta. Elég hamar tiltottam az AHS logot, valószínűleg ez az oka annak, hogy még működik, de ki tudja meddig... Pár hét múlva meg jön a flash programozóm, azzal a BIOS és ILO chipeket ki tudom menteni, a NAND-hoz viszont kell majd átalakító ami nem olcsó, így nem ígérem, hogy az hamar meglesz. 
- 

dchard veterán válasz  bupemko

üzenetére bupemko

üzenetéreEz egy jó kérés, hogy mit buksz. Az AHS logot gyorsan kapcsold ki, és töröld is le, utána adj még neki egy formázást. Hátha a felszabaduló hellyel újra tudja mozgatni a blokkokat. A bukó részen elvileg az ILO, a IP, az SSA (RAID manager), és az AHS és egyéb logok vannak ebben a flash memóriában, tehát ha nagyon megpusztul, ezt mind bukhatod. Ettől még az alaplap működni fog, emlékeim szerint lassú boot-ra panaszkodnak ilyenkor. SSA-t talán lehet pótolni boot-olós megoldással, vagy ki lehet kapcsolni a BIOS-ban. BIOS-t is lehet frissíteni boot médiáról. Tehát összességében működni fog, de lehet hogy lesznek járulékos hibajelenségek (lassú boot), és/vagy nem működő szolgáltatások (ILO, SSA). Ez egy újabb intő jel mindenkinek, hogy gyorsan kapcsolja ki és törölje az AHS logot, és frissítsen ILO-t. Az AHS végleges kikapcsolását megoldó ILO a következő verzió lesz, eredetileg októberre ígérték, tehát a következő hetekben érdemes nézegetni. 
- 

Tsory tag Ha nincs vele gond, akkor nem biztos, hogy érdemes frissíteni. Adtak hozzá pl. új CPU-kat: iLO 4: 2.30 System BIOS: J06 07/16/2015 - "Added support for Intel i3-2130 and i3-3240 processors." 
- 

Snoop-y veterán Probalok valami modszert kitalalni hogyan lehetne ezt megoldani automatikusan. A hostingos gep az nincs domainben es nem is lesz. 
 Viszont a microserveren fut egy AD es a kliensek be is vannak leptetve igy azokon is tudom tarolni a desktop gepek filejaitSzoval a doksik meglesznek egyszer a desktopon egyszer a microserveren ( raidben tudom nem backup de azert tan ez is jobb mintha csak sima vinyon lenne ) plusz csinalok majd inkrementalis backupokat a hostingos gepre. 
- 

Dave™ nagyúr Kérdés miért örültök ennek ennyire? Az alap microserver fogyasztása a közelében sincs még a 100W-nak sem 4HDD-vel telepakolva sem. Nagyobb TDPs cput már nem tanácsos betenni csak aktív hűtéssel, ezen felül max. a VGA fogyaszthat még komolyabban, de HTPCnek elég egy 10W-os 6450, játékra meg úgysem ilyet vesz az ember (na jó, egy kivétel azért akad). Én annak szurkoltam anno, hogy 150-es táppal jöjjön, mert úgy valamivel jobban ki van használva a terhelhetősége, így jobb a hatásfoka. Bár az is igaz, hogy max. 2-3%-ról beszélhetünk. 
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- HP280 MiniTower (i5-4590, 8GB RAM, 1GB VGA, 250GB NVMe, 750GB HDD, 22" FULL HD LED monitor, stb.)
- HP Elite 8000 SFF Q6600 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD4500
- HP Elite 8300 SFF i5-3470 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD2500
- HP Pro 6300 i5-3470 8GB DDR3 240GB SSD 500GB HDD
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest