Új hozzászólás Aktív témák
-
deci
tag
válasz
scansat #3702 üzenetére
Szia!
Nekem egy E3-1265L v2 van benne, nekem is van plex, nagyon jól transzkódol ha kell.
Azt tudnod kell, hogy külső/belső videókártyát csak akkor fog használni kódolásra ha előfizető vagy az ingyenes verzióban csak a CPU-ra tudsz hagyatkozni.LG Tv-re van egy Xplay nevezetű lejátszó, ami kompatibilis a plex szerverrel, fizetős, de van 5 napos kipróbálási lehetőség és általában mindent direktben játszik de ha transzkódolni kell azt is kiirja piros (T) jelzéssel mondjuk a felirat miatt, ilyenkor ha kilövöd a feliratot akkor már nem traszkódol.
Ha több kérdésed van a plexről tényleg nézz át a plex-es topicba.
Üdv.
deci -
válasz
scansat #3702 üzenetére
a kliensben keress a Quality alatt Video quality beállításokat, itt ha maximum-ra állítod, akkor nem transzkódol elvileg, ha a kliens egyébként le tudja játszani.
Esetleg "Direct play" nevű beállítást keress.Letiltani a transzkódolást google találatai alapján azt mondom hogy nem lehet.
Régen plexeztem már, most csak az androidos klienst tudtam megnézni5450-et érdemes beletenni, amíg a forrásaid h264-esek. Azt hogy a plex kezd-e valamit vele, jó kérdés
Én múlt héten dobtam ki a hd6450-et belőle (ugyanaz mint hd5450), nekem direktben van hdmi-vel a TV-re kötve.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen légkondit a lakásba?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- DELL T40 EMC Szerver
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged