Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
ugy latom az amd a szervereibe is kulon sas vezerlot tesz. gondolom ha lenne utokepes sb-juk sas-sal, inkabb azt hasznalnak...
-
törölt tag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
egyelore az sb820m southbridge-re nem talaltam ilyen modot. erdekes lenne tudni h belul mi van (gondolom sajat fejlesztesu vezerlo), illetve hogy lehet-e rajta fw-t cserelni.
az h a sas visszafele kompatibilis a sata-val, adhat kicsi bizakodasra okot, hatha nem kell hozza hw support. ezt is ki kene deriteni.mod: az amd-s doksi alapjan viszont van FC is a chipset-ben. bar az nem alternativa.
-
törölt tag
sziaszok,
boldog tulaja lettem egy tt max-1542-nek.
rettentoen tetszik, igazi kockaknak valo bigyo. viszont rettenet ugyesen beneztem a sas vezerlom madzagjat, csak a tap huzhato ki a vinyo feloli vegebol, az adat csatlakozo ossze van novesztve a tap aljaval. szoval szuksegem lenne sata papa-sata mama madzagra, mondjuk 10cm-es hosszban. letezik sata 'hosszabbito' madzag, de nekem rovid kene
vagy megoldas lenne a dell vezerlokartyara (ucs-51) olyan csatit talalni, aminek a vege sima sata, mindenfele sallang nelkul.
elore is koszonet, ha valaki tud valahonnan ilyen madzagokat.
egeszen rendezett lesz igy a 2x147G sas + 1x320 sata
a 4. helyre szerintem teszek vmi kicsi ssd-t a vicc kedveert. -
törölt tag
válasz
radi8tor
üzenetére
igen, az intel jokat csinal regota. most kene szereznem egy 10G-set, csak az ara khm... elgondolkodtato.
nincs vkinek merese rola h az 1.6-os proci mellett mas-mas halokartyak milyen terhelest csinalnak csucsrajaratva? persze ezzel is az a baj h jol definialt es nagyon egyszeru protokoll kene egyik meresnek (pl ftp, 1 hop-ra levo kliensrol)
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- komplett amd kezdő gamer pc
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest