- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
radi8tor #3927 üzenetére
A kettő között csak a CPU teljesítményében van különbség, na és a fogyasztásban! Ha eddig elég volt a teljesítmény, akkor mi értelme a cserének. Hogy többet fogyasszon? A HP nem gagyi alkatrészekből rakta össze, mitől menne tönkre például az alaplap? Ha meg a 8 TB-ot kinőtted, cseréld 4x4 TB-ra. Még minimum ugyanennyi időt gond nélkül el kell mennie és addig ki tudja milyen változás lesz.
-
golya87
őstag
válasz
radi8tor #3927 üzenetére
Azt kell eldönteni, hogy mire hiányzik a gari.
Gondolom táp, alaplap, proci. Ennyiből tudsz megfelelő más alternatívát tenni a mostani házba? Akarsz-e? Ha nem a válasz, akkor megéri cserélni.
Pont te vagy az egyik "reklámarca" a Hp Microservernek, így szerintem neked megéri.
Én pl már agyban - ami nem feltétlenül jelent reális igényt - kinőttem az n40l-t. Én már sokkal nagyobbat vennék, ami valszeg jóval drágább, mint 60k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged