Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- VR topik
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Hello!
Hétvégén beszereltem a 2 terrás vinyot a kicsikébe
Gianni bazárjának köszönhetően 26k-ért hozzá tudtam jutni, ami ebben a nagy HDD válságban szvsz elég jónak mondható
Hangja egy kicsit nagyobb lett a gépezetnek, viszont tárhelyem van bőven
A teljes formázás kicsit tovább tartott, mint ahogy gondoltam, ~4 óráig csinálta, de hát a 2 terra az 2 terra 
A rendszer működésével voltak némi gondok, kisebb fagyásokat tapasztaltam, de tegnap frissítettem az SSD firmware-ét, utána nem érzékeltem hasonló lassulást, remélem ez megoldotta a dolgot.
Feltettem pár HDD/SSD ellenőrző progit, a vinyok 100%-osak, a proci ~30 fok körüli, de nincs is igazán terhelve (~20%), így lassan elkezdem rendesen használni a drágaságot
Ha lentebb mennek a vinyo árak (2 TB = ~20-22k HUF) akkor majd beruházok még egyre minimum.ps: tud valaki esetleg egy olyan megbízható backup progit, amit nem kell feltelepíteni, hanem bebootolom, és csinál egy file-t a rendszerről, amit később ha kell, vissza tudok állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- ERŐMŰ ELADÓ i5-13600KF + RX 6800 XT 32GB RAM 850W GOLD
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gianni
A teljes formázás kicsit tovább tartott, mint ahogy gondoltam, ~4 óráig csinálta, de hát a 2 terra az 2 terra