Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fujifilm X
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Csabee.
nagyúr
Szia! nekem megvolt az a játék kipróbáltam az fps-t nem tudom hogy menyi volt ,de nekem nagyon szépen futott dv5 1160eh -m van 4gb memóriával 9600gt-vel 32-biten!
nem lehet hogy a vga drivert kéne újratelepítened és menne rendesen? meg egy directx-et tegyél fel, de lehet a 64bit miatt van
-
A BIOS-ban kapcsold ki az állandó ventillátor beállítást. Fan Always On a neve. Így talán halkabb lesz. Mondjuk a dv7-eseknek alig van hangja, szerintem a dv5 se hangosabb, esetleg a kisebb méret miatt.
Az órajelet a rendszer automatikusan változtatja, mint a Vcore-t is, a terhelés függvényében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Óvodások homokozója
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged