Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kecsetif
aktív tag
 - 

- 

- 

- 

- 

- 

- 

eddie17
addikt
válasz

castiels

üzenetére
						Jól teszed.
Többiek: Nem azért írtam le, hogy általánosítva legyen a G5, csak ezt tapasztaltam és számomra nem volt megfelelő és találtam egy szimpatikusabb gépet.
Cigam: win7 szerint 3GB van benne, és én hiszek neki.

De marad így, emlékbe el lesz rakva.
SeniorTilla: igaz, belépő business class.
 - 

- 

- 

313313
addikt
válasz

castiels

üzenetére
						Ezt a típust vettem. Most IS akciós, mint múlt hét végén. Máshol se találtam adott típust olcsóbban.
Igazából eddig kb 2 órát ha ment, időm/kedvem nem volt még nyúzni, tesztelni. Ahogy emlékszek Samsung ssd van benne. Majd holnap kikapom a dvd írót és megy helyére egy 1TB-s hdd
Gyorsnak gyors, nem gondolkozik, nem parkol a fej, nem pörög újra fel a lemez...
Hűtés passzolok, eztán kezdem el nyúzni, még hétfőn benne vagyok a 3 napba is... - 

Dhampir
félisten
 - 

Dhampir
félisten
válasz

castiels

üzenetére
						Régi, de "alapfeladatokra" még használható.
Ha magamnak keresnék ilyeneket, akkor Ivy Bridge alá már nem mennék, csak ha nagyon olcsón adnák a régebbi "leharcoltat", vagy ha más nincsen és sürgősen kell valami, illetve akkor, ha több pénz nincsen rá.
Minél több garanciával adják a használtat, annál jobb.
 - 

Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - További aktív témák...

- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
 - 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
 - Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) na meg mert újabb generáció...
 Pyttawrx