- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz premete #9195 üzenetére
Köszi a választ; bíztatóan hangzik. De hogy érted, hogy ugyanabban a laptopban? Van esetleg LED-es és CCFL-es változata is, vagy valahogy kicserélted a háttérvilágítást LED-esre?
Ez a 2510p nagyon jónak tűnik. Egyedül az 1,8-as merevlemez az, amitől erősen tartok. Van most egy 2,5-ös, 500 GB-os meghajtóm, és szívem szerint azt használtam volna a következő gépben is.
(Egyébként most már lassan fél éve is van, hogy egy Lenovo S10e típusú netbookot használok fő gépnek, külső monitor nélkül. Meglepő módon teljesen megfelelt nekem szinte mindenre, amire a régi HP nc6400-amat használtam, és az építési minőségével is meg vagyok elégedve. Csak azért vagyok kénytelen jobb gépre váltani, mert úgy alakult, hogy dolgoznom is kell rajta, amihez már fontos lenne a nagyobb képernyőfelbontás.)
"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- BestBuy ruhás topik
- Spórolós topik
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest