Hirdetés
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Micro Four Thirds
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
frizso
senior tag
válasz
koshmar
üzenetére
Hp betegség, azaz Hp alaplap elöregedésből adódó bekapcsoló áramköri hiba (szervíz szerint valami megfőtt benne). Hp 8710P kicsit öregebb (2007-es) notit én még évekig ezzel a bekapcsolási hibával használtam, azaz, ha tehettem inkább csak alvóba küldtem le, mert idővel romlott az állapota és már csak úgy indult, hogy a bekapcsoló gomb sűrű nyomogatása mellett dugtam rá a tápot és ha jó ütemben nyomtam beindult. Voltam vele szervízben, azt mondták, hogy alaplap csere érett, de ha nem zavar, akkor használjam így. Ezt tettem 18 évesen feküdt ki teljesen, most már csak egyfolytában újtaindul, ha tápot kap
Bontottam és a haverom törött gépét ezzel felújítottam. Imádja a 17 colos kijelzőjét
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
koshmar
üzenetére
Jó 10 évvel ezelőtt egy Dell Latitude gépemmel hasonlóan jártam, ott alaplapot cseréltek (akkor még garanciában), azóta is múködik, most már a fiamnál.
Persze így nem derült ki, hogy egyébként javítható lett volna tartósan is a hiba, vagy ez volt az egyszerűbb és gyorsabb, mint órakig csak méregetni, hogy mi hol nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Suzuki topik
- Hardcore café
- Gaming notebook topik
- Óra topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Bontottam és a haverom törött gépét ezzel felújítottam. Imádja a 17 colos kijelzőjét
Pyttawrx