Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• A_ScHuLcZ

addikt

válasz ABE #5551 üzenetére

Pontosan ugyanezek a programok voltak fenn az angol rendszeren is, és ott egyszer sem történt ilyesmi. Sőt, ott még 1 kicsivel több program volt!
    Igen, a driverek a hp honlapról származnak és a legújabbak. Végülis valószínű a driverekhez van köze, mert miután csökkentett módban leszedtem az összeset, és visszamentem normál rendszer alá telepíteni, több rebootot is kibírt ilyen hiba nélkül, miután teljesen kész voltam a driverek visszatelepítésével, azután megint kibírt 1et, és az azt követőnél tojt be, azóta viszont 1x sem bootolt be.
    Fennvan még, nem töröltem, most a backup xp rendszer alól írok.
    Meg ugye az az érdekes, hogy haver notija hajszál pontosan ugyanezt játszotta ugyanolyan rendszerrel (magyar sp1 vista, csak ő ultimatet rakott ha jól tudom), és az még csak nem is hp, hanem dell!

Ami biztosan különbség az eredeti rendszerhez képest, az annyi, hogy erre már nem raktam fel a hpnak a security cuccait, mert szerintem azok ették meg a sebességet, de ennek nem szabadna befolyásolnia, hisz xp-n sincsenek fenn, és az megy tökéletesen.

Új hozzászólás Aktív témák