Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoki
csendes tag
Nekem ha jól emlékszem 34 +afat mondtak, még számolgattam is, hogy a HP-nál olcsobban jövök ki, de lehet hogy azóta változtak az árak. Annyira tutira emlékszem, hogy ha akkor bővítettem volni amikor megvettem, akkor brutto 35 lett volna. Ha megtud valaki valami pontosabbat, akkor pls írja meg.....
KösziiiÜdv.
-
spyduck
nagyúr
Notebookstore-nál ez van:
garancia kiterjesztés 2év nemzetközi HP garanciára (Carry in) 29.900,-Ft+áfa
9.900,-Ft+áfa (ha ott veszed a gépet)garancia kiterjesztés 3év nemzetközi HP garanciára (Pick up and Return) 39.900,-Ft+áfa 29.900,-Ft+áfa (ha ott veszed a gépet)
Jujj tényleg azt elfelejtettem mondani ha 1 éves garit veszel akkor nincs olyan, h kijönnek és megjavítják csak ha a +2 évesre veszed!! Ez a CARRY IN!
Most esett le mi ez a 90 meg meg mi ez a 60 napos hülyeség:
A HP magánszemélynek a 2 éves garanciát br.: 40k az 1 éves garanciát br.: 26k.-ért adja. Mivel a viszonteladónak van szerződése a HP-val ezért mondjuk kapják a 2éveset br.: 35k-ért az 1 éveset meg br.: 22k-ért és így a viszonteladó nyer az egészen 5000 és 4000 ft-ot! De ha a viszonteladónál veszed a gépet akkor van bevételük (15%) a notiból és így odaadják a garanciát annyiért amennyiért vették a HP-tól (olcsóbban), másrészt meg a HP is ad kedvezményt a viszonteladónak ha géppel együtt adják el a garibővítést (ezért írják a honlapra, h 60 napod van megvenni a garanciabővítést, hogy minél előbb bekasírozzák a pénzt!)! Mert elvileg ha te vetted az usanotebook-nál a géped akkor is vehetsz garanciabővítést a notebookstore-nál és így a vásárló a drágább garanciabővítést kapja, de mégis olcsóbbat mint amit a HP-tól kap mert a HP csak a viszonteladóknak ad kedvezményt, magánszemélyeknek nem! Másrészt meg a viszonteladó le tudja írni az ÁFA-t!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Akvarisztika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X395 13.3" Ryzen 5 PRO 3500U 16 GB RAM 512 SSD AMD Radeon Vega 8 Graphics
- Asus TUF F15 Gamer Laptop 15.6" i5-11400H 16 GB RAM RTX 3050Ti 512 SSD
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÚJ Dell G15 5530 i7-13650HX / RTX 4060 140W / 16GB DDR5 / 1TB SSD 375.000 Ft
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Kösziii
Pyttawrx