- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerlinBoy632
csendes tag
válasz
zsolthee #27706 üzenetére
Fejlemények.
Mindig akkor fagy ki, mikor csinálok vmit.Legelőször,mikor a nevet akartam megadni,a névmezőbe kattintás után fagyott ki.Aztán az élsimitás bekapcsolása után.Harmadjár egy kincsesládára kattintás után.Fel se bírtam venni,amit dobott kifagyott.Megpróbáltam megint,ugyanaz.Mihelyst rányomok a ládára fél másodpercen belül elszáll az egész,aztán pedig vagy újraindul vagy csak kifagy..
Tuti,hogy szoftveres hiba?Én még olyat nem láttam,hogy úgy fagy ki valami,hogy a monitor is kikapcsol és újraindul az egész gép.
Próbáltam drivert frissíteni,de azt mondja az oldal,hogy a vidkari drivert ne tegyem fel olyan gépekhez,amikben "switchable graphics" van,akármi is az,gondolom,APU meg GPU.Meg így,hogy tényleg APU van benne,abban is beépített GPU,meg van rendes GPU is,ugyanúgy kell felrakni drivert,mint asztali gépen? Amúgy nem olyan régi a driver sem,12.2-es.
Az,hogy támogatja-e,nem mindegy?Úgyis kiírná,ha nem vagy el se indulna.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Opel topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- E-roller topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest