- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
visszakérdezek újfent, használtál ssd-t? ha nem, akkor továbbra sem értem, miért osztod 2 marokkal róla az észt, használhatóság terén, illetve, h mennyire éri meg. nekem megérte. meg úgy többeknek is. egész szép kis piaca van.
pedig böngésző-pdf-office-ocr terén kívül semmire sem használom a notit.
azt gondolom az meg, aki részletre vesz egy notebook-ot, amire túlképp nincs szüksége és kifizetni sem tudja, ahelyett h megelégedne fele árú desktoppal, amire pénze is van, hadd ne legyen már viszonyítási pont.
ezen logika mentén a részletre vett plazma hd tévéhez túlképp felesleges a drága hd előfizetés, hiszen minőségi javulás úgy sincs az sd-hez képest.
megjegyezném, nincs hd tévém. nem is tervezem. tv előfizetésem sincs. -
Szerintem - ez magánvélemény - az SSD akkor lehet alternatíva, ha a gépben 2 merevlemez-hely van. Ekkor mehet a kis tárkapacitású SSD-re a rendszer és egyéb munkafájlok, de adattárolásra még mindig ott van a 2nd HDD. A mai elérhető - ésszel is elérhető - árú SSD-k tárkapacitása annyira kicsi, hogy nem elég egy notesz használatához. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- HIBÁS GAMER asus rog strix 18col i7-13gen ddr5 2xNvMe RTX 4060 HIBÁS kérlek olvasd el a leirást
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx