Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrym
tag
kozyadam, lujo2, Csabee!
Köszönöm gyors válaszotokat!
Nos nálam így néz ki a helyzet!
250 GB-os a vinyó, 3 partíció
C: 222 GB
D: 9 GB HP_RECOVERY
F: 1 GB HP_TOOLS
És ezek vannak a partíciókon:

Értelem szerűen, a C-n van a rendszer, a D-n a Recovery. Akkor, ha jól sejtem elegendő lenne a D-ről egy mentést csinálni. Viszont a C-n is találtam rejtett mappákat, szóval elbizonytalanodtam. Milyen progit ajánlotok Vista alá, amivel tudnék biztonsági mentést csinálni a partícióról? Esetleg Ghost?
Írtatok egy lehetőségről amivel Recovery lemezt tudok létrehozni. Ezt valamelyik HP szoftverrel tudom megoldani? Ami integrálva volt a rendszerhez?
Hát elég sok minden HP cucc volt a rendszerhez, mondjuk annak nagy része már kuka. Esetleg a program neve?
Igazából szeretném úgy megoldani, hogy mindenképp legyen egy Recovery CDm vagy DVDm amivel vissza tudom állítani működőképesre a rendszert gáz esetén, viszont ha ez megvan utána szeretném teljesen 0-ról kezdeni, az egész vinyót újra partícionálni.
Mégegyszer köszönöm segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx