- Már nem csak vízhűtőket kínál a CPU-kra a Sharkoon
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeromoss
csendes tag
válasz
lacibacsi #8022 üzenetére
Igazán nincsmit! Igazából én kb 2hónapot töltöttem laptopkutatással fórumok tömkelege, gyártói oldalak, tesztek, stb.... és arra jutotam hogy ennyi pénzért ez a legjobb választás(160k) ebben az árkategóriában megvizslattam az összes gyártó notiát és mindegyikben volt valami szépséghiba, pl hogy az Asusokban hiába van 2mb L2-es proci meg nagyobb ram meg jobb vidkari..amikor a lapkakészlete a leggagyibb SIS meg VIA..Most lehet hogy ez sok embert nem érdekli de ha én notit veszek az legyen minőségi kívül belül..Ugyhogy ezért a pénzért sztm ez a legmegfelelöbb noti.. persze ennek is van széséghibája, hát miért is ne lenne..a kijelző tükröződik de nem zavaró egyáltalán, gondolom ugyse a napnak háttal akarsz ügyködni
és melegedésről annyit hogy igen eléggé melegszik, huzamosabb játék után 84 fokos volt a proci, és alapjáraton is néha felkúszik 60-64re de őszinén szolva engem ez nem nagyon érdekel, nem fogom babusgatni, hiszen ez egy "munkagép" nyúzom ahogy lehet.. ha ez nagyon veszélyes lenne az AMD-s gépek mellé adhattak volna egy külön kézikönyvet hogy mi a teendő akkor ha a noti le akar folyni az asztalról címmel
.. meg egy poroltót. Egyébként ha bővíted a ramot 2gigáról 4gigára plussz 64 bites vista, elég sokat dob ám rajta..Nemsoká érkezik a Half Life2, ha érdekell megírhatom hogy hogy ment, állítólag a HL2 grafikus motort nagyon jól kezeli a gép..Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Peugeot, Citroën topik
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo Yoga 7 Slim Pro OLED 2.8K
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/1000GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari még augusztusig
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest