Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rootkiller

    őstag

    Szevasztok!

    A következő kérdésben kérnék segítséget: A második HP Pavilion notebook jár nálam, ami durván melegszik. Az első egy körülbelül 2 éves, elég jó 17" masina (C2D T8400 talán, 4GB ram, GF9600 talán, stb), olyannyira rémes állapotú, hogy a 2.26os proci állandóan 800MHz körüli értéken megy, és képes netezés közben is 80 fok körüli értékre melegedni. Tekintve, hogy a rendszer elég gázos állapotban van (először csak erre fogtam a lassúságot, mielőtt kiderült a turpisság), újra akartam telepíteni. Betettem a telepítőlemezt, elkezdtem róla bootolni, és körülbelül fél perc alatt elmelegedett, valamint leállt a gép.
    A második ennnyire nem gáz. Ez egy 15" USAban értékesített darab, körülbelül 3 éves (Turion 64 X2, 2GB, GF7150). Egyik ismerősé, ezt is rendbe kell rakni, valamint felcimkézni a billentyűket magyar kiosztás szerint. Ha már itt van, befogtam torrentelni (rafináltan, hogy ne az iMac kopjon), és gyanús lett, hogy képes volt 60 fok környékére melegedni a masina. Ám nem sokkal ez előtt tömöríteni akartam egy nagyobb állományt, aminek az lett az eredménye, hogy a gép túlmelegedett, és leállt.

    Tehát az lenne a kérésem, hogy ha valaki rendelkezik információkkal, hogy mit lehetne kezdeni az adott gépekkel (nincs-e esetleg visszahívás, vagy valami), az kérem jelezze.

    Kösziii...

    Artengo TR 990 Pro

Új hozzászólás Aktív témák