- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Csajszee
csendes tag
Helló
Siasztok!! Az a baj, hogy a webcamerámat nem ismeri fel a gép!! És nem tom mit tegyek!! Van a kamcsinak cd-je, csak nem magyar, ez szar!!!
SEGÍTSETEK!! Kösy: Csáóóóóó[OFF][/OFF]
-
robi0604
őstag
Tény és való, hogy vannak sz@r szériák...
Nekem egy alacsony kategóriás tintasugarasom van a lézer mellett viszonylag aktívan használva és semmi gondom nincs vele... és fele annyi pénzért hasonló képeket csinál, mint egy-két gyárt ''komolyabb'' készüléke. Minden gyártónál vannak sajna hibák... (persze bizonyos szériáknál) Én még nem dolgoztam itt mielőtt vettem és nem is azért mondom ezeket!
A toner miatt nem lehet szídni a nyomtatót mert azt az aki töltötte szúrta el. Sajna ez előfordul...
Keresni kell egy jó helyet ahol ''értenek'' hozzá és akkor egy tonert akár 2x is utántöltheted. Csak max 2x mert elhasználódik a fényhenger! Utána már semmit nem tudsz kezdeni vele és lehet, hogy még félig lenne, aztán bukod a pénzt. -
Biaggio
őstag
annyit szenvedek ezekkel a HP nyomtatókkal. Egy éven belül két tintasugaras adta be a kulcsot és vált megbízhatatlanná. Most meg a használtan vett lézer... feladom. Gyártanak még normális nyomtatókat egyáltalán???
Nem tudom, cserélek e tonert, vagy veszek e egy új nyomtatót inkább... de köszönöm a tippet. -
kzoleeka
tag
Köszi mindenkinek a segítséget
THX!!! -
robi0604
őstag
Sajnos már nincs...
2500 lapot tud egy tonerrel, de ez felhasználás és felhasználó függő is!
19000ft környékén van az eredeti de az utángyártott olcsóbb.
Utántölteni olyan 6k környékén töltik.
Szerintem teljesen jó széria és mindenki megvan/vol vele elégedve. Sokat vittek el belőle.
Ha leosztod mondjuk 100lap/hó-ra akkor is majdnem 2 évig nyomtatsz vele...
Tehát hosszótávon megéri.
Csak ajánlani tudom!
[Szerkesztve] -
kzoleeka
tag
Hy ALL!
Szeretnék venni egy lézernyomit csak nem tom, h milyet?!
Nézegettem már a HP laserjet 1020-ast meg elég baráti áron is van a HP outletbe!
Esetleg tud vki erről a típusról vmi tapasztalatot mondani?
-Hány oldalt lehet egy patronnal nyomtatni?
-Mennyi bele egy patron vagy mennyiért töltik újra?
-Jó vagy rossz széria?
Vagy tud vki jobbat lézernyomtatót 25-30K között?
Szal ha vki tudna ebbe segíteni???
Előre is nagyon köszi!!!!! -
Biaggio
őstag
HP Laserjet 5L nyomtatóm van, de remélem elfér itt
A probléma mindössze annyi, hogy nemrég vettem használtan, és egy hónapot simán ment. A patron utántöltött, és tegnaptól nem megy rendesen a nyomtatás. A papírt max. negyed részéig szívja be, mintha a patronnál akadna megMegnéztem a patront (tiszta kosz lettem
) és mintha nehezen görögne a henger. Mit lehet vele csinálni?
-
Gee-Bee
tag
válasz
csemberlen #6 üzenetére
0. Nyomit kihúzni az USB-ből
1. Minden szoftvert leszedni (elvileg van a CD-n egy scrubber vagy hasonló nevű progi, ha nincs akkor kézzel)
2. USB /alaplapi driver frissítés a PC-n
3. Webről legfrisebb LJ driver letölt
4. Driver telepít
5. Amikor kéri nyomi bedug
Elvileg megy. Ha nem akkor még rengeteg ötletem van)
-
gerinc
csendes tag
válasz
csemberlen #4 üzenetére
Jaja, szerintem is.
Mindíg akkor van a probléma amikor bedugom/bekapcsolom a nyomtatót, szóval amikor észreveszi a gép. Akkor is ha 'csak úgy' bekapcsolom és akkor is ha a erre a telepítő kér. A végeredmény ''nem lehet felismerni'', ''a telepítés nem sikerült'' szövegek, néha ''kérem várjon'' tíz percig.
Az a fura, hogy az egyik gépen megy, a másikon nem. Amelyiken megy, azon 98 van és nincs 2.0-ás USB, a másikon XP SP2 és 2.0-ás USB. Ötlet? -
gerinc
csendes tag
válasz
csemberlen #2 üzenetére
Telepítési sorrend alatt pontosan mit értesz?
Először már nem tudom, hogy pontosan hogyan csináltam, de később egy help fájlban leírtakkal próbálkoztam, vagyis:
- Indítsa újra a számítógépet.
- Telepítse újra a nyomtató szoftverét. A Windows tálcáján kattintson a Start gombra, válassza a Programok, a HP, majd a HP LaserJet 1020 series elemet, és kattintson a HP LaserJet 1020 series eltávolítása parancsra. Kapcsolja ki a nyomtatót. Telepítse a nyomtatószoftvert a CD-ről. Kapcsolja be a nyomtatót.
- Megjegyzés Zárja be a futó alkalmazásokat. Az olyan alkalmazások esetén, melyek ikonja a tálcán látható, kattintson a jobb egérgombbal az ikonra, és válassza a Bezárás vagy a Letiltás parancsot.
- Ellenőrizze, hogy mennyi szabad hely van azon a meghajtón, amelyre a nyomtatószoftvert telepíti. Ha szükséges, szabadítson fel helyet, és telepítse újra a nyomtatószoftvert.
- Ha szükséges, futtassa a Lemeztöredezettség-mentesítő programot, és telepítse újra a nyomtatószoftvert.
Egyik se jött be, mondjuk a lemeztöredezettség-mentesítést nem próbáltam, de nem hiszem, hogy az bármit is megoldana.
[Szerkesztve] -
gerinc
csendes tag
Hali és BUÉK mindekinek!
Konkrétan a 1020-as nyomtatórol nem találtam topikot, de elolvasgattam a hasonlókat. Megoldást nem találtam.
Tehát, nyomtató: HP 1020, alplap: Asus p4p800, oprendszer: Win XP Pro SP2 Hun. USB-n keresztül csatlakozik, azzal nincs is semmi baj. Kábel is tuti jó.
Bedugom a nyomtatót, felugrik a kis buborék: ''Az USB-eszközt nem lehet felismerni'' szöveggel. Telepítettem gyári cd-ről, nem ment, aztán a hp.com-ról leszedtem ezt: LaserJet 1020-1022 Drivers, semmi.
Érdekes még az, hogy apám gépén (őskori 466-os celeron + Win98) gond nélkül megy a hp.com-ról leszedett 98-as driverrel. Még érdekesebb, hogy van egy 1010-es nyomtatónk is, ami pont fordítva 'működik'. Nálam megy, apámnál nem.
Vizsgaidőszak van és nem tudok nyomtatni, lécci segítsetek!!!
Köszönöm,
Hunyadi Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest