- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerinc
csendes tag
Hali és BUÉK mindekinek!
Konkrétan a 1020-as nyomtatórol nem találtam topikot, de elolvasgattam a hasonlókat. Megoldást nem találtam.
Tehát, nyomtató: HP 1020, alplap: Asus p4p800, oprendszer: Win XP Pro SP2 Hun. USB-n keresztül csatlakozik, azzal nincs is semmi baj. Kábel is tuti jó.
Bedugom a nyomtatót, felugrik a kis buborék: ''Az USB-eszközt nem lehet felismerni'' szöveggel. Telepítettem gyári cd-ről, nem ment, aztán a hp.com-ról leszedtem ezt: LaserJet 1020-1022 Drivers, semmi.
Érdekes még az, hogy apám gépén (őskori 466-os celeron + Win98) gond nélkül megy a hp.com-ról leszedett 98-as driverrel. Még érdekesebb, hogy van egy 1010-es nyomtatónk is, ami pont fordítva 'működik'. Nálam megy, apámnál nem.
Vizsgaidőszak van és nem tudok nyomtatni, lécci segítsetek!!!
Köszönöm,
Hunyadi Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest