Aktív témák
-
a.t.t.i.
senior tag
Termék eladva,zárható,köszi
-
a.t.t.i.
senior tag
Nyaralás utáni első reggeli up.
Na erről van szó,pici,könnyü,vékony. -
a.t.t.i.
senior tag
Nyaralás utáni első up,meg van még a motyó,irjon akinek kell.
-
a.t.t.i.
senior tag
nem
-
a.t.t.i.
senior tag
Kapkodjátok má el
-
a.t.t.i.
senior tag
Nincs,de van benne infra,szerintem azzal is mennie kell.De nekem nincs mobil internet elöfizum,igy ráduktam a laptopra és azon keresztül neteztem.
-
a.t.t.i.
senior tag
Nem szoktam vele még netezni sem,de most megnéztem,az internet explorerben van,és egyből fel lehet menni az msn-mobile honlpjára és kéri a felhasználonevet,meg ilyesmi.
-
a.t.t.i.
senior tag
Fogalmam sincs,ha van pda-ra msn akkor biztos
-
a.t.t.i.
senior tag
infrán lehetne telefonnal összekötni,msn nincs rajta,jelenleg
-
a.t.t.i.
senior tag
köszi.tényleg jo állapotu és az asztali dokkoló sem gyári tartozék,meg a bőrtok,valamint a 128as kártya sem.ez mind plusz
-
a.t.t.i.
senior tag
30 körül
-
a.t.t.i.
senior tag
Eladó a fenti pda:128as sd kártya, USB kábel töltö bemenettel, hálózati töltő, bőrtok. +asztali töltö szinkronizáló tartó.Belső memória 64MB. Mp3, video lejátszás (Mpeg, Divx) Email, Word, Excel, Internet Explorer. Li ion akkumlátor megkimélt állapotban.Adatlap:http://windowsceportal.hu/index.php?tartalom=hardver&azonosito=53
Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest