Aktív témák
-
hard.core
csendes tag
Hp pavilion zv5219ae géphez tudnál szerezni ventillátort és tapipadot?
-
Yaye
őstag
válasz
westlake #208 üzenetére
Szia!
1: Aktuálissá vált az említett Acer TM8000 próba-szerencse kijelzőcsere amiről beszéltünk. Mi volna a dolog menete?
2: Eléggé kéne egy kombó meghajtó Omnibook Xe3-ba. Gyárilag Toshiba SD-R2102, de jó lenne bármi ami működik rendesen és passzol rá a gyári előlap. Használt is jó, más notiból is, mert előlapom van, erre számla sem kell. -
littlejohnny
aktív tag
Hatha...
-
littlejohnny
aktív tag
Van egy 650MHz-es P3-mal szerelt OmniBook 6000 notebookom, jelenleg 256MB Kingston memoriaval. Szerinted lehet meg bele rakni memoriat, esetleg nagyobb procit? Ja, es nemely billentyu is meg van kopva. Esetleg ilyeneket is tartasz?
-
R.K.
újonc
HP OmniBook XE3-ba szeretnék akkut, lehetőleg minél nagyobbat.
Valaki válaszolna, hogy van, vagy nincs???????????? -
R.K.
újonc
HP OmniBook XE3-ba szeretnék akkut, lehetőleg minél nagyobb.
Valaki válaszolna, hogy van, vagy nincs???????????? -
Janesz
őstag
hi!
Multibay II dvd író ami valami normálisabb milyen árban lenne? (a vékony)
és bármilyen ilyen vékony drive ha méretileg megegyezik a gyárival akkor belemegy és működni is fog? -
R.K.
újonc
HP OmniBook XE3-ba kéne akku,lehetőleg minél nagyobb.
-
rozsomak
tag
hp omnibook xe2-be kellene nekem 12.1'' TFT, ADI a markaja
-
westlake
félisten
a hp markaszerviz a 11. keruletben van a prielle kornelia utcaban..
de oda hiaba viszed, mert (mint mar emlitettem) a hp hivatalosan nem forgalmazta ezt a szeriat magyarorszagon, ezert el fognak hajtani oda, ahol mar voltal (az aksys-be)
egyebkent ennyit a world wide garanciarol
ha nem tudsz megvalni tole es meg csak nem is jarsz pesten gyakran, akkor szerintem sehogy.. mindenfelekeppen szet kell szedni a gepet -
robyrob
csendes tag
válasz
westlake #209 üzenetére
Szia,
Azért gondoltam, hogy az aksys a márkaszerviz, mert az volt a garanciajegyen megadva.
Hol van a rendes HP márkaszerviz?
A proci hőmérsékletét csak tegnap kezdtem mérni, tegnap 89 fokos volt ma napközben 55, estefelé 70 most pedig szintén 89 fokos.
Elég ritkán járok Budapesten, hosszú távra, pedig nem tudom nélkülözni, hogyan tudnánk megoldani? -
westlake
félisten
szia.. ilyen problemaval meg nem talalkoztam (ez azert lehet, mert itthon hivatalosan nem forgalmaztak a pavilion hp-kat) igy latatlanba nem is tudok tanacsot adni..
ha 1-2 napra tudod nelkulozni a gepedet, akkor meg tudom nezni/nezetni..
egyebkent nem az aksys nem markaszerviz.. a ''hp markaszerviz'' a markaszerviz -
robyrob
csendes tag
Engusz irányított át ide egy problémával.
Van egy Hp Pavilion zv5383EA laptopom AMD Athlon 64-es procival.
Az Everest-el megnéztük, és a proci 89 fokon ketyeg, néha elkezdenek benne vadul menni a ventilátorok, és néhány másodperc múlva se szó, se beszéd kikapcsol az egész gép. Ilyenkor rendszeresen többször is megteszi ezt, szóval teljesen használhatatlan a gép. Ezután hetekig nem indul újra, de a proci beáll 89 fokra és azon megy. Ma mikor megbolondult, kiültem az 5 fokba és megjavult.
A márkaszervizbe (aksys kft.) nem jöttek rá a melegedésre, így nem is tudták megjavítani.
Közben a garancia is lejárt, ezért keresek valami megoldást a hiba orvoslására.
Jó lenne, ha tudna valaki segíteni, mert elég kellemetlen a dolog. -
westlake
félisten
sorry... most hivtam fel az szerelo haveromat es azt mondta, hogy ezekben a gepekben sxga+-os 15''-os kijelzo, vagy widescreen-es van.. ezek azert dragabbak mint 40k...
en azt hittem, hogy a normal xga 15'' os van... a masik dolog, hogy sajna nem mindig mennek a masfajta kijelzok ezekben a kepekben.. mindenfelekeppen el kellene vinned a haveromhoz, hogy ok beleprobaljak a kijelozoket.. ezen a 8000-esen milyen kijelzo van?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest