Aktív témák
-
robyrob
csendes tag
válasz
westlake #209 üzenetére
Szia,
Azért gondoltam, hogy az aksys a márkaszerviz, mert az volt a garanciajegyen megadva.
Hol van a rendes HP márkaszerviz?
A proci hőmérsékletét csak tegnap kezdtem mérni, tegnap 89 fokos volt ma napközben 55, estefelé 70 most pedig szintén 89 fokos.
Elég ritkán járok Budapesten, hosszú távra, pedig nem tudom nélkülözni, hogyan tudnánk megoldani? -
robyrob
csendes tag
Engusz irányított át ide egy problémával.
Van egy Hp Pavilion zv5383EA laptopom AMD Athlon 64-es procival.
Az Everest-el megnéztük, és a proci 89 fokon ketyeg, néha elkezdenek benne vadul menni a ventilátorok, és néhány másodperc múlva se szó, se beszéd kikapcsol az egész gép. Ilyenkor rendszeresen többször is megteszi ezt, szóval teljesen használhatatlan a gép. Ezután hetekig nem indul újra, de a proci beáll 89 fokra és azon megy. Ma mikor megbolondult, kiültem az 5 fokba és megjavult.
A márkaszervizbe (aksys kft.) nem jöttek rá a melegedésre, így nem is tudták megjavítani.
Közben a garancia is lejárt, ezért keresek valami megoldást a hiba orvoslására.
Jó lenne, ha tudna valaki segíteni, mert elég kellemetlen a dolog.
Aktív témák
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest