- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A garancia érvényesitésnek több oldala van. és az egyik nem a termék és a eladó . hanem a felhasználo, mert alegtöbb emberben nincs annyi vásárloi tudatosság, hogy , hogy mihez van joga. mert max 1-3 éves cuccoknál még talán variál , hogy visszaviszi megjavitattja garanciába, de 10 év távlatában már nem is találja a számlát nem tudja kitöl vette nem akar már visszamenni ahhoz a céghez , nem is tudja már mikor vette és inkább egyszerübb neki kidobni és venni egy ujat.
DE még az is közrejátszik, hogy 10 év alatt fejlödhet anynit a dolog, hogy már nem is szeretnéd, hogy ugyan arra cseréljék ki hanem akkor már az ujabbat amibe vannak uj kényelmesebb funkciok amik addig megjelentek amiota használja .Tehát megint azt mondom, hogy nem minden fekete fehér és nem csak a termék vagy annak gyártója vagy eladója a hibás.
Én is jártam igy, hogy egy 17" CRT LG monitor képcsoves lett , garanciába visszavittem 4 év után. 5 év gari volt rá. az elado azt mondta, hogy nem tudja már beszerezni ugyan azt a tipust és szabály szerint csak ugyan arra lehetne cserélni vagy a vételkori árat kifizetni.Mondtam semmi gond, mert ugyse CRT-t akarok már hanem LCD-t ugy hogy a pénzt kérném, abba nem akart belemenni, mert arra hivatkozott, hoyg az eredeti árat nem akarja kifizetni, mert anyniért 4 év után már 21" CRT-t kapni, mondtam, hogy nagyon sajnálom, nem csak haszon van a bolton valamikor bukni is kell a sabály ezt irja elö, és a vége az lett, hoyg inkább egy 20"os LCD monitort hozatott nekem abban az árban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- Horgász topik
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest