- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Weben tudom nézni, mindenhol kifutott modell. Pécs környékén sem járok. Sebaj, a Samsung 25W töltője 2-2,5ó alatt csúcsra tölti, vagy PC éjjel telecsorgatja 10ó alatt. Amíg 3 nap az üzemidő, elvagyok vele.
Maronx: AI beállítások. Szépen lopná ez is a tevékenységeket és az adatokat, ha hagynám.
Sehány év múlva sem cserélem semmire, ahogy a trendeket nézem, ezért adtam ki rá ennyi pénzt. 500 töltés után felőlem degradálódhat is az akku 1500 nap után. Ha valaki megfigyelni akar (tevékenységekből gondolataimat is, lásd AI), dolgozzon meg érte.Kiflee: És akkor mi van? Attól nálam még semmivel (erősítő, tv tuner, tv) nem működik, ahogy a Xiaomi sem tette. Klímát sem, de az mondjuk manuális.
Nem dobok ki pénzt ezért kompatibilis cuccokra.
-
Predatorr
őstag
Jó döntés volt Magic6 Pro-t venni zóccóé'.
Ez egyértelműen rosszabb, de.kegalább majdnem duplájába kerül.
Egyik telefonnál sem sikerül megemlíteni, hogy az AI funkciók nem működnek, ha a júzer nem ad mindenhez is minden engedélyt a telefonon, beleértve tevékenysége követését.
Az infra port sem Xiaomi, sem Honor telón nem működik semmivel, ha csak nem vesz az ember ahhoz való tv-t és egyebet, fölösleges.osonte: Tényleg? Mert én csak type-c GaN töltőket láttam (máshol is), amely csak átalakítóval használható, az meg nem viszi át a töltést.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új év, új trükkök, de van-e még varázs a mobilos csúcskategóriában?
- Battlefield 7
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Ubuntu Linux
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bundle topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest