Hirdetés
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
Sziasztok!
Némi őrlődés után úgy döntöttem a Jazz lesz az én autóm. Dízelt akartam első körben, mert napi 110-120km amit megteszek az autóval, de ezzel is el lehet kocsikázni 5L körül országúton/pályán, ugye? 2005 körüli ráncfelvarrott modelleket néztem. Ezeket 1,2m körül ki lehet fogni jó állapotban elvileg.
Mi az amit mindenképp meg kell rajta nézni vásárláskor? Most tekintsünk el attól, hogy egy Honda soha nem romlik el.
Köszi.
-
Gombinyó
őstag
Ezek valóban vonzó adatok, ezért is lesz inkább a Jazz. Közel se tartom akkora rizikófaktornak mint a 300-400ezret futott dízeleket, fogyasztásban meg majdnem ugyanott vagyok.
Ezek szerint tipus hiba nem nagyon van? Ha egy általános átnézésen (rozsda, rétegvastagság, hidegindítás, stb) rendben van akkor meg lehet venni? -
Gombinyó
őstag
Ma vettem végül egy CVT faceliftes GD Jazz-t a feleségemnek. Végre túl vagyok az automata kis autó kell mizérián.
Kecskemét környékén van ajánlott szerelő, aki ismeri a típust? Milyen gyertyákat, milyen váltó olajat, egr pucolás, szelephézag állítás, stb., ami kellhet vásárlás után. -
Gombinyó
őstag
GD Jazz CVT olajcsere. Kell hozzá speckó eszköz, amivel átmossák a váltót mielőtt belemegy az új olaj vagy leereszt, feltölt, mint egy átlag olajcserénél?
-
Gombinyó
őstag
válasz szabonagyur #68873 üzenetére
Az szép, 300k egy váltó felújítás, ha nem márkaszervizben csinálják, az autó értékének kb 20-30%-a. Remélem nyer a tulaj és állja a szerviz.
-
Gombinyó
őstag
válasz KonzolKartel #69081 üzenetére
Jogi útra terelni nagy szívás. Vagy bevállalnám a motorgenerált vagy megpróbálnék egyezkedni az eladóval, hátha van némi lelkiismerete.
-
Gombinyó
őstag
válasz KonzolKartel #69089 üzenetére
Ha nem ette, akkor lehet eddig jó kis 10W40-el használta Utána érthető ha elfogy belőle a 0w20.
-
Gombinyó
őstag
Roidmi 3S jó lehet GD Jazz (My2005) szivargyújtóba? Esetleg más alternatíva a telefonról való zenehallgatásra a gyári fejegységgel? Vettem egy Baseus BS-01-et, de nem kap áramot a szivargyújtóról, valszeg nem olyan a kialakítása.
-
Gombinyó
őstag
válasz KonzolKartel #69143 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Jogász topic
- Videó stream letöltése
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest