Hirdetés
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Quqesz #55009 üzenetére
(#55009) Quqesz
"30%????? Kit dugtál meg? 😀 Ennyit még sehol nem adtak!"
De, nekem és nem először.
Ráadásul nem készleten levő, beragadt autót veszek.
(#55010) hdanesz
"Anno én is néztem Mondeo-t. De még a régiből sem adtak ennyiért...csak alapmotoros/fapadost."
Ez Business felszereltség 1.5-ös Ecoboost motorral (165 lovas), kétzónás automata klímával, navigációval, tempomattal, fűthető első ülések-kormány-szélvédő, BT-kihangosító, 8 hangszóró, alufelni, metálfény stb... Ehhez csak annyit kell tenni, hogy megnézed a Ford weboldalát és már látod is, hogy ezt az autót 6 millióért akciózzák jelenleg is. De a legtöbben el sem jutnak idáig,
mert a tudatukban maximálisan elérhető autóként csak az alsó-közepesek vannak.
(#55012) hülyegyerek
"Az ország melyik részén laksz ? Keletre mindig nagyobb a kedvezmény, de ha ez a 30% igaz, akkor szólok mindenkinek, hogy ott vegyenek autót."
Budapest de teljesen mindegy, mindenhol ennyibe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest