- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Aktív témák
-
aXXon
őstag
ahan. es szerinted mit csinal a bolt azokkal a monitorokkal, amiket nem visz el a kedves ugyfel, mert van rajta egy pixelhiba x helyen, de a garancia, mittudomen csak 5 halott pixeltol el?? rajta marad mint elfekvo keszlet? mert azt tole is csak 5 halott pixeltol veszik am vissza es azert egy tft monitor nem 2 filler meg mindig ahhoz kepest, hogy csak ugy a nyakan maradhasson szerencsetlen boltosnak. A masik, hogy mi van, ha kibontja az allampolgar, semmi baja, de meg sem tetszik neki? te vennel egy olyan 60+ ezres monditort ami mar fel vanbontva? mert en nem... ugyhogy teljesen megertem azokat a boltosokat, akik nem bontogatnak. de hogy pozitiv pelda is alljon elottunk, en a 17es dell moncsimat pesten a vaci uti Ridata storeban vettem es az elso szora kiprobaltak nekem
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest