-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Tudnál nekem bővebben mesélni az állampapírokról?
Eddig én egyáltalán nem foglalkoztam az efajta befektetésekkel.Annyit tudok, hogy értékpapír számlát kell nyitni hozzá. Ezt is egy banknál? Ennek gondolom vannak költségei.
Szerk: figyelmetlenül olvastam. Szóval közvetlenül az államkincstárnál is lehet számlát nyitni. Itt ennek van költsége? És ha én banknál nyitok számlát ehhez, abban mi a különbség? Nyilván nem a költségek szempontjából. De gondolom a banknál ez drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Battlefield V
- Suzuki topik
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- i7 9700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 600G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest