Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pictigjis

senior tag

válasz merqree #13270 üzenetére

A Revolutban a hirtelen "minden indok és előzmény nélküli" felfüggesztés az, ami taszít

na, ha valaki ezt hozza fel, az teljesen rendben van, mert ez tényleg nevetséges, hogy rettegni kell. de költségben és árfolyamban a tw egyszerűen nem tud a revolut közelébe se kerülni - és azt most akkor ne feszegessük, hogy cserébe a tw nyereséges biznisz, a revolut meg egyelőre csak viszi a befektetők pénzét

ezzel együtt a tw-ben nem szimpatikus, hogy pénzbe kerül a kártyás feltöltés, tapasztalataim alapján drágább a konverzió, így a kártya a fiók mélyén porosodik. ha kicsivel olcsóbb lenne, a jóval alacsonyabb bizonytalansági faktor miatt szívesebben használnám, mint a revolutot

[ Szerkesztve ]

• Kobe

veterán

válasz merqree #13270 üzenetére

A tisztanlatas vegett. A Revolut vilagosan leirja, milyen esetekre szur az altala futtatott algoritmus, illetve mikeppen fugg ez ossze az azonositas fokaval/tranzakciok szamaval, stb.
    Sajnos aki a zarolasra panaszkodik 98%ban kiderul rola utolag, hogy magasrol tojt ezekre a figyelmeztetesekre es olyan tranzakciot inditott ami beleesik az algoritnus hataskorebe.

Pl teljesen friss regisztracioval nekiugrott a user a szamlanak es nagyobb erteku feltoltessel rogton meghajtotta mint Singer a varrogepet, vagy ketes orszagbeli bankba inditott utalast, vagy rogton kriptotozsdere utalast kezdemenyezett, stb.

Ilyen szempontbol a revolut sokkal inkabb hasonlit egy amerikai bankra, ahol szinten szukseges X ido es tranzakcioszam egy credit tortenet felepitesehez.
    Nekem pl az allando revo egyenlegem amit tartok rajta az 1M+, de kb 20 millat mar leforgalmaztam rajta keresztul es soha nem zaroltak, csak a legelejen 1x amikor 10 dollaros elso feltoltes utan rogton 500 dollart akartam rakuldeni

Új hozzászólás Aktív témák