Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz merqree #13270 üzenetére

A tisztanlatas vegett. A Revolut vilagosan leirja, milyen esetekre szur az altala futtatott algoritmus, illetve mikeppen fugg ez ossze az azonositas fokaval/tranzakciok szamaval, stb.
    Sajnos aki a zarolasra panaszkodik 98%ban kiderul rola utolag, hogy magasrol tojt ezekre a figyelmeztetesekre es olyan tranzakciot inditott ami beleesik az algoritnus hataskorebe.

Pl teljesen friss regisztracioval nekiugrott a user a szamlanak es nagyobb erteku feltoltessel rogton meghajtotta mint Singer a varrogepet, vagy ketes orszagbeli bankba inditott utalast, vagy rogton kriptotozsdere utalast kezdemenyezett, stb.

Ilyen szempontbol a revolut sokkal inkabb hasonlit egy amerikai bankra, ahol szinten szukseges X ido es tranzakcioszam egy credit tortenet felepitesehez.
    Nekem pl az allando revo egyenlegem amit tartok rajta az 1M+, de kb 20 millat mar leforgalmaztam rajta keresztul es soha nem zaroltak, csak a legelejen 1x amikor 10 dollaros elso feltoltes utan rogton 500 dollart akartam rakuldeni

Új hozzászólás Aktív témák