Új hozzászólás Aktív témák
-
Opa
tag
Sziasztok!
Lehet kapni külön a rádiós egerekhez, ill. billentyűzetekhez használt 2,4ghz-es mini usb receivert? Mert elveszett és így nem tudom használni...
Előre is köszi!
-
lego92
csendes tag
sziasztok. nálam lehet venni Logitech MX-518 Gamer egeret. Kitűnő állapotban, alig használt, 3év garival. jöhet priv. ott megbesz.
-
izriot
tag
Revoltec csavar szettet keresek Budapesten, nem webshopban és nem horror áron. Computermode-ban tudom, hogy árulnak, de 440HUF 4db csavarért nekem sokkoló.
Ha bárki tud olyan csavarboltot, ahol withworth menetes fejes csavarokat árulnak, nekem az is jó volna. -
TESCO-Zsömle
titán
-
nyunyu
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #227 üzenetére
Kozben annyit sikerult meg kideriteni, hogy a Samsung tervezett 0.85"-je SDIO feluletu.
Abbol nem tudom, hogy csinalsz IDEt vagy CF-et, mivel teljesen mas protokoll szerint mukodik. -
TESCO-Zsömle
titán
Igen, erről van szó.
Ezt az adatlapot én is megtaláltam, meg egy szingapúri webshopot is.
-
nyunyu
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #223 üzenetére
Én egy ilyet szeretnék.
-
nyunyu
félisten
Bravo, hazunk aljaban levo fenykepezobolt arulja a PQI DOM-okat.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem arra gondolok. 1" relatíve könnyen beszerezhető CF mikrodrive formájában.
Én egy ilyet szeretnék.
A különbségek:
1" (1.3") HDD: 42.8 mm × 5 mm × 36.4 mm
0.85" HDD: 24 mm × 5 mm × 32 mmEgyébként Microdrive-ot is szeretnék újítani.
Egy modd-hoz kell, amiben 5.25"-tól lefelé az összes Formfactor-t felvonultatnám átlátszó fedlap társasábában. 1"-ig semmi gond, de ez a 0.85... Ezt kemény menet beszerezni!
Egyfajta poénnak szánom, hogy a (kapható) legkisebb vinyón van a rendszer... Legnagyobb problémát a csatolófelület okozza, ezt ugyanis 1-2 pendrive-ot leszámítva csak telefonokba, MP3-akba és egyán készülékekbe szerelték, és nem hiszem, hogy IDE vagy CF csatolóval... Ezen felül ugya még legyen bootolható is... -
nyunyu
félisten
PQI is gyart hasonlo gyufasdobozokat, de mar nem emlekszem, azokat melyik nagykerben lattam.
-
nyunyu
félisten
Ha az 1"-os Hitachi MicroDrive-ra gondolsz, akkor kerdezz ra a disztributornal.
De letezik kozvetlenul IDE-re dughato flash modul is, ebben meg HRP az illetekes.
-
TESCO-Zsömle
titán
Üdv!
Kellene nekem egy pendrive, amibe 0.85"-os HDD van, vagy "csak" egy 0.8"-os HDD IDE vagy CF-adapterrel. Jó volna a 8GB-os változat mivel rendszer lenne rajta, de ha nincs, megelégszem a 4-essel is...
mod: Nem kell, hogy magyar bolt legyen, csak "futárkodjanak" Magyarországra.
Előre is köszönöm!
-
ISZOLE
senior tag
[Ilyen] cuccot látott már valaki?
-
szuzi80
tag
Sziasztok!
Trust MI-4500X -s vezetéknélküli egérhez keresek dobozt!
Ajándék lenne, csak ahonnan veszem, doboz nélkül adják. köszi -
zsiga667
addikt
Aki megmondja hogy hol kapok Pesten azonnal raktárról csütörtökön vagy pénteken egy 4 portos SATA-kártyát PCI vagy PCI-Express x1 csatolóval 10k alatt, annak fizetek egy sört. Sőt, kettőt.
-
Speed®
titán
válasz
Skeleton01 #211 üzenetére
Újonnan sehol, néha felbukkan egy-egy példány itt az aprókban, rendszerint 30k körüli árral..erősen kihagyós, inkább keress egy 4200+t 20ért és húzd fel 2.6-2.8GHz környékére, teljesítményben 1-3%kal lassabb csak, mint a 4400+, hiszen órajelre azonosak, csak a cache 2x1MB.
-
Skeleton01
aktív tag
Hol lehet venni (az országon belül) AMD A64 4400+ S939-es procit?
-
Digital
addikt
Hol lehet olyan pólót kapni,ami a Palikán szokott lenni a Pasik című sorozatban? Arra a virágos-nyuszis kombóra gondolok
,amit a főcímben is szokott viselni!
-
Szabtom
senior tag
Porpisztolyt szeretnék venni, hol lehet kapni? Esetleg itt a PH!-n árul valaki ilyet?
-
Dufresne
addikt
Alaplapra való füles jumpert hol lehet beszerezni?
-
Andreni
csendes tag
Szasztok!
Szeretnék vásárolni egy Enermax425AXVE tápot!
Hol tudnám leg olcsóbban beszerezni?? -
Andreni
csendes tag
Szasztok!
Szeretnék vásárolni egy EPOX425AXVE tápot!
Hol tudnám leg olcsóbban beszerezni?? -
MatchJoe
csendes tag
Tudja valaki, hogy hol lehet kapni DFI LanPARTY UT nF3 250Gb-as alaplapot???
-
MatchJoe
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy hol lehet venni magyar Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000-et? Van már egyáltalán? Vagy lesz egyáltalán?
-
Dufresne
addikt
[link]
Itt van 1-2 bazár, Gab és Dodi bazárja elég kedvelt, ők árulnak lightscribe lemezeket is és olyan 200-240 között adják mindketten.
LAbelflash-t meg tudtommal csak NEC alkalmaz és talán nem is annyira elterjedt, szóval nemtudom találsz-e egyáltalán hozzá való lemezt, illetve jó-e hozzá a lightscribe-os lemez esetleg. -
jagada
addikt
labelflash és lightscribe lemezeket hol lehet kapni és mennyiért??
melyik az olcsóbb? -
Nyx
csendes tag
heló
nem tudja valaki hol lehet copperheadet venni?( debrecen vagy onlájn rendelés is jó)
és nem lenne rossz ha 15ezer alatt lenne -
tuskooo
addikt
Up!
-
tuskooo
addikt
Up!
-
tuskooo
addikt
Nem tudja vki, hogy hol lehet kapni 20,3 dB alatti ledes 8 centis ventit? Ha egyáltalán van
-
mitabrev
csendes tag
Meg tudja valaki mondani, hogy hol lehet Magyarországon Casetek 1026-11 típusú házat kapni?
-
Joe_007
tag
Sziasztok!
Segitség kellene, hol találok Bp-en vagy környékén Creative Muvo V200 256MB mp3 lejátszót?
Ahol találtam onnan csak rendelni lehetne,de így karácsony előtt nem merem bevállalni nehogy ne érkezzen meg.
Vagy esetleg Sandisk DAP-256 igy szóba jöhetne.
Köszönöm!
[Szerkesztve] -
sequator
senior tag
Sziasztok, keresek BP-en (lehetőleg a belvárosban vagy közel hozzá) olyan szaküzletet, ahol nagy választékban kaphatók szerelhető csatlakozók, aljzatok, stb. (pl. mini din, db9, stb).
Sautia -
Sullivan
aktív tag
Tudja valaki hol lehet epox nforce 4-es alaplapokat újonnan kapni???
-
Chandler
senior tag
hi
nem tudja valaki hol lehe kapni 110 V osrol 220 V osra atalakito (amerika konnektorrol europaira) olyat amelyik nem csak egy dugo hanem biztositek is van benn vagy mi -
Kicsi-Joe
csendes tag
Sziasztok!
Ha hardvert kerestek, ajánlom figyelmetekbe a nemrég indított www.kiskerarak.hu rendszert! Ez egy valóban független számítástechnikai árösszehasonlító rendszer!
Jó keresgélést!
Üdv. -
Vincsó
aktív tag
Na pont erre a topic-ra van szükségem szóval éppen rendeltem a C*mturemode-tol Hyperglide-ot Ms 4.0 hoz pont most hívtak, hogy nem tudnak az egész országban szerezni..... nos csak lehet valahonnan ilyet beszerezni de honnan... aki tudja a választ ne tartsa magában. Előre is ködszönöm
-
tuleon
tag
válasz
Andras6800 #180 üzenetére
Nekem pont arra kellenek
, ha van msn-ed felvehetnél partnernek, nézd meg az adatlapomat.
[Szerkesztve] -
Andras6800
senior tag
Bővebben: link
Itt megtudhatsz minden a procikról!
Rendelés, árak,... Ha komolyan gondolod, vagy érdeklődsz bátran nézz be ide!
Egyépként nagyon jól húzhatók! -
tuleon
tag
válasz
Andras6800 #176 üzenetére
Nem akarom szétoffolni a témát, de azért megkérdezem hogy milyenek ezek az OCZ ramok, mert héten rendelem a proci mellé a többi alkatrészt.
-
tuleon
tag
válasz
Andras6800 #175 üzenetére
Na akkor bocs, visszaszívom
, TT hűtőket nem nagyon ismerem, meg én is kerestem rá a G7-re 0 találattal, de rá pár napra már akadt oldal elég.
-
tuleon
tag
válasz
Andras6800 #171 üzenetére
Egyébként, ha nem haragszol, én azt szoktam csinálni hogy ha keresek valamit, akkor GOOGLE, aztán ha ott nincs, akkor megnézem a gyártó oldalát, ha nincs olyan, akkor szoktam kérdést feltenni a forumba. A két terméket, amit kerestél, egy perc alatt kidobta a google. Mégegyszer bocsi a hangnemért.
-
tuleon
tag
válasz
OCZ: Bővebben: link
-
tuleon
tag
válasz
Golden orb Bővebben: link
-
Andras6800
senior tag
Azért valaki már igazán dobhatna valami választ!
-
Andras6800
senior tag
Valaki a 163-ra valamit?
-
Dufresne
addikt
válasz
oettinger01 #168 üzenetére
Érdeklődj schenker kollega topicjában. Ő foglalkozik velük pl. Amúgy hazai kereskedést nemtudok igazán. Logitech oldalán van boltkereső, de ott csak megjelölik, hogy kik kereskednek velük szvsz.
-
oettinger01
őstag
Logitech cuccokat honnan érdemes beszerezni?
-
Dufresne
addikt
válasz
Andras6800 #166 üzenetére
Én meg csak 256-osat és 512-est látok náluk
Csak sajna mindkettő value series...
Bővebben: link -
Dufresne
addikt
válasz
Andras6800 #162 üzenetére
Mistralban még van pár darab alap OCZ ram, amúgy nemtudom
-
Andras6800
senior tag
Vagy nem is lesz!
-
Andras6800
senior tag
Még egy kérdés! Remélem erre már jön válasz!
A Thermaltake Golden Orb II tipúsú procihűtőt hol lehet beszerezni? Ja és még magyarországon talán azért nem kapható, mert még nem jött be? -
Andras6800
senior tag
Hoé kapok Magyarországon OCZ ramokat?
-
lol
senior tag
Soltek Sl-D8E-F
valahol lehet venni?
-
Elrond
senior tag
Sziasztok!
Nekem mobil háttértár kellene,hogy le tudjam másolni az XD kártyáról
az adatokat,és ne kelljen vinnem ezért notiz,vagy Pda-t...
Tud valaki ilyet?
[Szerkesztve] -
ActionMan
tag
Üdv!
Bp.-en hol lehet kapni a Trust 625 Silverline mikrofonos fülhallgatót?
(elvileg ugyanaz, mint a HS-2600-os, csak nem USB-s)
Két árlistán láttam összvissz.
1. bluefish: fönnt van ugyan a listájukon, de nem lehet kapni
2. pixmania.com magyar oldalán, de ők meg látszólag csak házhozszállítást vállalnak, az meg + 2K -
headhunter
addikt
A képen látható hengeres kiszerelésben kapható Magyarországon, Plextor DVD+R 8x lemez (Alapanyag: TAIYO YUDEN- médiakód: YUDEN000 T02-00) ?
Üdv.: headhunter
[Szerkesztve] -
Szabtom
senior tag
Tudja valaki, hogy hol lehet kapni teljes bekötésű, árnyékolt monitorkábelt? Egy régi Iiyama monitorhoz kellene, aminek már nincs meg a gyári kábele. Vettem Roline márkájú erenként árnyékolt kábelt (eddig mindenhol csak azt találtam), de az nem jó. Ja, és persze ha gyári Iiyama kábelről tudtok, az se lenne rossz!
-
mitabrev
csendes tag
És mennyibe fog ez neked kerülni összesen?
-
-conrad-
addikt
válasz
oettinger01 #149 üzenetére
-
9CS
senior tag
Találkozott már valaki üzletben a WD NetCenter-ével? Bővebben: link
-
Calogero
addikt
Sziasztok
Tudja valaki hogy hol lehet Optical Digital I/O Card II -ot beszerezni SB Live hankartyahoz?
orkester
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok hol lehet csináltatni hűtőradiátort? Vagy, hogy egyáltalán kik foglalkoznak ilyenekkel? -
törölt tag
szasztok!
nagyon nagy (kábé ember méretű) plüssállatot szeretnék venni. van vkinek tapasztalata ezen a téren? -
Zofren
aktív tag
Olyat keresek, hogy: Wireless Tv tuner. Tehát van a vevő amibe belemegy a koax kábel és vmi hullámon keresztül továbbitja az adonak, ami egy laptopra van kötve USB-n keresztül. Mi az értelme? Emberke szereti hurcolni a laptopját a lakáson belül és mindig máshova teszi le.
-
BobChemistry
őstag
Szegeden FSP tápot lehet kapni vhol?
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Lehet valamerre magyaroszágon olyan karikat, ami hivatalosan sosem lett kiadva? PL. egy bétás 6600gt, vagy ilyesmi.
Esetleg confidental intel proci, stb... -
Zordkaszás
senior tag
Edimax PermaLink PRI-684 routert hol lehet kapni?
Dufresne
addikt
válasz
mitabrev #121 üzenetére
Kérdezd meg itt, hátha tud valami jó hírrel szolgálni és persze árral
Novice
csendes tag
válasz
biboistvan #127 üzenetére
Én is találtam a hardver.lap.hu-n régebben egy hasonló oldalt (www.armester.hu)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
_cirmos_ #128 üzenetére
Valóban megvan. De akkor az epia-ra keresve miért nem találta meg?
Ja meg egy másik keresés, aminek a nevét se tudom... van épp epiához egy kis kütyü, amibe egyik oldalról bemegy 12V DC, a másik oldalán pedig van egy ATX csatlakozó. Mi a neve, és lehet-e valahol kapni? Ez is epiához lenne, nem igazán szerenék csak amiatt egy 400W-os tápot rátenni erre a kis lapra, mert csak ilyen van otthon. Ha kicsi a lap, akkor legyen kicsi az egész gép.
Amúgy egy ilyen elbír még egy vinyót, meg egy 8cm-es ventit? Egyéb akív cucc nem lenne benne. -
_cirmos_
őstag
ott van az:
a kiskerarak.hu pedig tényleg nagyon jó! depónak vetélytársa akadt -
biboistvan
tag
www.kiskerarak.hu
-
Novice
csendes tag
válasz
biboistvan #122 üzenetére
Tényleg jó az oldal.Elismerésem!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
VIA EPIA M10000 hol kapható? A netet áttúrtam, nem igazán találtam.
Oké, közben meglett, Vgroup ebolt, nettó 30900Ft... asszem mégse veszek
[Szerkesztve] -
biboistvan
tag
nézzétek meg a www.kiskerarak.hu-t! Én most raktam össze egy gépet és 15.000 Ft-ot spóroltam általa!
-
mitabrev
csendes tag
Hello! Hol lehet Magyarországon (Budapesten) Logitech Media Keyboard Elite billentyűzetet venni?
-
Sick Boy
őstag
válasz
Papa-Georgo #119 üzenetére
ajánlom a XII kerületet, tőleg a budai hegyeket, mindent lehet találni, fotelt, autóroncsokat... és még kirándusz is
-
Papa-Georgo
senior tag
Budapest vonzáskörzetében van vmerre, vmi jó roncstelep, ahol mindenfélét lehet guberálni? Mint a Discovery Scrapheap c. műsorában
-
Batman
őstag
válasz
zsiga667 #115 üzenetére
Ha még nem ismernéd: Bővebben: link és itt válaszd a hardvereket.
Amugy nincs mit. -
Batman
őstag
válasz
zsiga667 #113 üzenetére
Remélem erre gondolsz , náluk van csak azt nem tudom raktáron van e egy telfont azért megér. -
zsiga667
addikt
Hol lehet BP-n raktárról Coolink BAT procihűtőt venni? Holnap kellene, tehát sürgős. Előre is thx.
Ja, és csak kisker jó. -
pweisz
senior tag
válasz
sequator #111 üzenetére
Ahogy mondaní szokták,'' A Google a te barátod'' :Bővebben: link
-
sequator
senior tag
na itt a nagy kérdés: hol lehet rugót venni?
ugyanis a nagy barkácsáruházakban(obi, baumax, praktiker) nem, és kisebb barkács boltokban sem találtam. valamiféle rugókészítőt emlegettek ez egyik helyen, de azt meg hol találok??
Sautia -
zsiga667
addikt
Hol lehet Pesten (esetleg Budán) Hitachi 7k250 winyót venni? 250GB-s kellene, és ha esetleg az újabb SATA2-es verzió (HDT722525DLA380) annak különösen örülnék.
Illetve érdekelne még WD Caviar SE, de abból csak ez : WD2500PD
Szerk.: Azt kifelejtettem, hogy csak új érdekel, számlával.
[Szerkesztve] -
aDM|RaL^
őstag
sőőőőőőőőt!
PH! karkötő project!
nem is olyan rossz ötlet szerintem. -
Protezis
őstag
Hol lehet Szegeden, vagy Békéscsabán olcsó és jó számítógépasztalt venni? Összeszerelhető kellene, mert egyrészt olcsóbb, másrészt könnyebb szállítani.
Max 20k legyen, esetleg picivel felette.
Gazdaságos boltban nem járt valaki mostanában? -
cocki
tag
Akkor én is kérdezek egyet. Hol érdemes pesten egérpadot venni?
-
Sick Boy
őstag
csá kolléga!!!
itt 1-2 cím:
+ piac + fórumok + bolhapiac a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest