- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
válasz TechN7ne #65502 üzenetére
"Egy harmadik gép esetleg ,AMD/AMD?" - Értem a célzást! Építettem már AMD-t, legutóbb R5-2600 + RX580-8GB kombót, van tapasztalatom velük. Igazán jó konfigot lehet összepakolni, all-core 4GHz mellett a konfig kb. ugyanazt hozta játékokban, mint a 6700K + 1060-6GB gépem...
zolee5016
Köszi!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz TechN7ne #65502 üzenetére
Köszönöm!
(csak a kicsi marad a háznál)Nekem nagyon tetszenek, igazán jó minőség, szép kivitelezés, na meg jó kábel-menedzsment.
abridabri
Köszönöm!
Kettő van, adatlapomon láthatók. A piros-fekete "látvány-gép" csak játékra (főleg szimulátor), kb. 2 hetente, a másik pedig a "mindenes".
Ez egy hobby...[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest