- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaja1981
addikt
válasz Beretvás #28989 üzenetére
Kérlek, szabad megkérdezni.
Nos, van egy kis fújó helységem, cirka 10m2, szépen kitakarítva, elszívó ventivel.
Van egy kis kompresszorom, nyomáscsökkentőm (reduktor) és víz leválasztóm.
Pisztolyból 3 féle áll rendelkezésre, egy nagy 1,5mm dűznivel, ezt szinte nem használom, egy közepes H.V.L.P.-s pisztoly 0,6mm dűznivel, külső munkákra, vagy ház belső festésére.
Kb 5cm szélességben terít szépen.
Akkor van egy kicsi air-brush stukker, 0,3mm dűznivel, ezzel fújom pl az előlapokat, takarókat, aprólékos dolgokat.A festés előtt mindig alapozás van, én így csinálom, nem nagy költség, de szerintem jobban terül a festék.
Minden féle festékkel fújok, amit most látsz, az modell festék. Nem túl drága és elég erős. Olyan kompromisszumos, de a rendes autós festékek 7-10k/dl áron elég húzósak, de ha kérik az lesz.
A mindenféle nem igaz, ezt módosítom, víz bázisút kerülök, nekem valahogy nem áll kézre.Remélem kielégítő válasz volt.
Itt megtalálsz a PH-n:[link]
Vagy ősszel az éves Budapest Mod-Tech Hall-on. Már készül a gép!Újdonság, hogy van CNC vezérelt gravírozás plexibe baráti áron!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest