Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Donki Hóte #99749 üzenetére

"de ettől függetlenül én nem kötnék bele a munkásságába :K"
    Igen én is így látom, nem hülye a témához.
    Más máshogyan látja.
    Ez a cikke is bizosan a kiscsopiba íródott és a végén mellékelt linkeken se szakmai anyag hanem az ovistársakkal megrendszett kakaóparty leírásai találhatók. [link]

Az egyik pizsiparty leírásba nagyszeűen látszak a szkópos fotók hogy egy mezei 78xx stab.ic mennyire nem stabil.
    Dehát vannak itt profibbak a csoportba, bizonyára ellenpéldákat fognak felhozni, szkópos mérésekkel megtámogatva a fikázásukat.

Mint már leírtam, anno úgy 40 évvel ezelőtt a hifi volt a hobbim és körbe voltam véve megszállottakkal.
    És sok-sok kísérletezés után (sajnos csak a kísérletezés marad mert az akkori szkópomon egy tranziens csak egy maszat volt a jelen) arra jutottam hogy a tápellátás minősége szinte fontosabb magánál az audió áramkörnél is.
    Legagymenőbb megoldásokkl kísárleteztünk, pl. quadokat meg az akkori itthon egyetlen megvásárolható, a szintet hozó végfokot, az Orion SE260-at analóg áteresztő stabbal fejeltük meg + saját tekerésű brutális transzformátorokat gyártottunk.
    Jobban fűtöttek ezek a stabok mint a radiátor, 2x60-80 wattokról van szó.
    És az eredmény durván túlment a bebeszélés határán mert még Édesapám is meghallotta az eltérést pedig neki 2 bot füle volt és tele volt a hócipője hogy összehasonlítő stúdiót csináltam a lakásból.

Vagyis jogos a tápolás minősége, nagyon is.

Új hozzászólás Aktív témák