-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rodzser Mór #96372 üzenetére
Tehát a gomb nyomásával arányosan változik a fordulatszám úgy hogy nincs benne fordulatszám szabályzó.
A fordulatszám szabályzó csakiskizárólag tekerős lehet, nyomós/tolós/fokozatkapcsolós érintős esetleg wifin állítható, Shelly, Arduino, Sonoff, esetleg variac, frekiváltó, és még 500 megoldás, nos ezek nem fordulatszám szabályzók, nemnem.
És ez a tézis érvényes az egész univerzumra.
Amennyiben egy gépnek a fordulatszáma bármilyen más módon változtatható mint a tekerős megoldás, abba NINCS szabályzó.
A tézis vonatkozik minden fordulatszámszabályzós fúrógépre ahol a ravasz benyomásának arányában változik a fordulat. NINCS egyikben sem semmi szabályzó, nem is lehet.Én feladtam.
Nyertél. -
Pötyi
őstag
válasz
Rodzser Mór #96372 üzenetére
Aha, tehát a ravasz, a gomb "nyomásérzékeny" és a benyomás mértéke határozza meg a fordulatszámot?
Új hozzászólás Aktív témák
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest