- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
válasz
ecaddsell #94970 üzenetére
De egy netes fórum nem feltétlenül így működik! Ott nem feltétlenül fogja mindenki felvállalni, hogy ő Szabó Ferenc, Debrecen, Monostorpályi út 17. III/2 szám alatti lakos! Legfeljebb annyit rögzítesz be, hogy ecaddsell becenévre hallgatsz. Na és ha egy fórumban van száz ilyen anonimizált becenév, akkor te mind a száz júzernek írsz egy üzit, hogy küldj egy fotót az állítólagosan defektes ledsorod gyári számáról, különben nem hiszünk neked? Úgy, hogy esetleg egy ilyen kisértékű szaron nem feltétlenül van gyári szám? Úgy, hogy mondjuk te nem a fórum adminja vagy, hanem csak egy másik olvasója fórumnak és nem látod a nem publikus e-mail címét a másiknak? Na és ha mégis minden megvan, van gyári szám, van száz igazinak tűnő név, száz különböző e-mail cím, hogy ne derüljön ki a koholt állítás és feltölt száz fotót a konkurrense száz eltérő gyári számú ledsoráról, akkor se fogod látni a statikus fotón, hogy az tényleg kiégett, vagy csak egy fotó egy amúgy működő ledsorról, amiről ő azt állítja, hogy nem jó.
No offense, én a te oldaladon állok, mert úgy _általában_ jó ötletnek tartom a felvetésed egy ilyen minőség-megosztó fórumról, DE száz egyéb fórumot láttam már és tisztában vagyok az esetleges hiányosságokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Milyen videókártyát?
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Assetto Corsa EVO
- Napelem
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest