Hirdetés
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- Mini PC
- Steam Deck
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Szerintem meg inkább legyen használva, mint úgy dobd ki x év után, hogy nem volt használva se. Vagy mégis mit kezdesz vele majd amikor már a laptop se lesz jó? Illetve mivel ahhoz eleve nem kívánod használni, akkor pláne mihez kezdesz majd vele? Most itt a hobby elektronikát hagyjuk, még ha abban a topicban is vagyunk, maradjunk egy átlag felhasználónál. Jó esetben elviszi és kidobja a megfelelő gyűjtőedénybe, rosszabb esetben a kukába. Az miért jobb, mintha használat közben menne tönkre. De leírom újra: munkahelyemen több tucat laptop van, amiben még mindig bír pár percet minimum a több tíz éves akku, úgy, hogy ezek 100%-on tartják folyamatosan. Műszerrel ugyan nem ellenőriztem, így elvben előfordulhat, hogy amit a szoftver 100%-nak mutat, az valójában mondjuk csak 4 V/cella. De inkább menjen tönkre használat közben, mint kerüljön a kukába úgy, hogy sosem volt használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest