Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
üzenetére
Azt elhiszem hogy jobb a képük, viszont iránymutatást adna az eltérő alapszínre (ami amúgy szerintem normális). Ha van egy probléma, akkor érdemes minél több infót begyűjteni (persze ha a megoldás a cél). Célozni sem akartam arra hogy antennabemeneten használd tartósan, amúgy az alacsony sorfelbontás miatt nem lehet olyan rossz az a kép még úgy sem egyáltalán, én játszottam hasonló gépen csöves fekete-fehér tévén.
Szakmailag még annyi hogy rá lehetne kukkantani az amiga rgb kimenetének rajzára összevetve a többivel amivel meg jó, ez időtöltésnek is elmegy, bár ha valami ic generálja akkor nem ad infót igazán. Alant írtak valami kondis tippet én is kíváncsi leszek mi lesz belőle ha kipróbálod, az biztos hogy vagy impedancia probléma, vagy valami zavar amit le lehet csapni, bár ki tudja mit szed le azon kívül hogy eltünteti ezt az alapzajt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold