Hirdetés
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dr. Szilikát #89948 üzenetére
Ez a monitor amiről most szó van (de talán a másik is amit említettem) egy flickerfree led monitor.
Teljes bizonyossággal nem tudom állítani, de megfigyeléseim alapján a fényerő valamennyire a háttérvilágítás fényerejét is változtatja (szűk tartományban, fekete háttérnél sötétben észrevehető), de alapvetően a pixelek fényerejét állítja digitálisan.
Jelen esetben a teljesen levett fényerő mellett is nagyon jól látható a tartalom.
Ennél fogva ez sincs hatással a normál fekete/magas jelszint fekete értékre. Kontraszt szintén nincs.
(Ezek a gépek nem pc-k, így nincs win driver amiben bármit állítani lehetne)Ha mondjuk az rgb vonalakra sorban bepróbálgatok 75-120-220 ohm ellenállásokat azzal nagy gond nem lehet, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest