Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
mikk2000
üzenetére
Mit szeretnék: Elnézést, ezt tisztáznám: melyik akku a hibás, ami miatt be se kapcsol az EMS készülék. Ami miatt bizonytalan vagyok hogy mit kell nézni, mert úgy tudtam hogy a feszültség az, ami számít, és ott akkora a szórás az akkuk között, hogy számomra hihhetetlen, valamint az ellenállás mert ha elromlik egy akku, akkor megnő az ellenállása (nem vagyok szakmabeli, ha hülyeséget írok, akkor bocsánat).
Tehát akkor nem számít az ellenállás, nem számít a kiírt volt (azt sem értem hogy lehet fullon az egyik 1,37 a másik meg 1,45 mondjuk), az a vacak, amelyik a legkevesebbet adja vissza? Tehát azt dobjam ki? A többi mint 2200 mAh körül kapacitálható a töltő szerint, de ezek papíron 2000 mAh akkuk, akkor most örüljek hogy jobbak mint amit ígértek, vagy maga a kapacitás mérés vacak? (bár elvileg ez puszta fizika, azt méri hogy lemerítés után mennyit pakol bele)
Azt hogy tud e regenerálást, nem tudom, de esélyes hogy nem. A leírása szerint kapacitás tesztet tud (ezt csináltam), tárolási beállítást tud (tartós tárolásra eltett akku erre célszerű értékig feltöltése).
Emellett ki tudja írni az aktuális töltőármot, kapacitást, és ellenállást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iOS alkalmazások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xbox 360 Kronos 500GB RGH3 - Dobozos gyűjtői állapotú
- i7 12700/ 32GB DDR4/ RTX3070Ti/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold