Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz PH-User #8812 üzenetére
Ne rendítsen meg semmi Az elektronikához nagyon sok próbálkozás kell, de a siker sem szokott elmaradni.
Ezekkel a Canon dobozokkal megfogtál. Én igazából az elektroncsöves technikához értek, nem tudom mi az az eszköz, amit tranzisztorokkal, IC-kkel menő manapság egy elektronikai iránt érdeklődőnek építeni. Az tuti, hogy a 24V-os részét fel fogod tudni használni.
Egyébként csak idecsöppentem, nem olvastam teljesen vissza, így nem tudom, mekkora erősítőt szeretnél. Kezdeti élménynek egyáltalán nem javasoltam volna a TDA2040-et.
Nekem a kedvenc IC-m a TDA2003. Rengeteg ismerősnek beletettem ezt a kis IC-t olyan rádió tunerekbe, vagy kazettás deckekbe, amiben nem volt végfok, csak kisszintű hangkimenet. Semmi komoly dolog, csak hajtson meg egy kis hangszórót
Olcsó, keveset kér enni, és egy sem halt meg még a kezeim között Egy hátránya van, hogy 5W-nál többet nem szabad kivenni belőle, addig szól szerintem szépen.http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/SGSThomsonMicroelectronics/mXutuqt.pdf
Beadod neki a Canon tápról a +24V-ot, meg testet, nem kell +- feszültségekkel bajlódni
Az 1/10 oldalon lévő Test Circuit kapcsolás tökéletes is első erősítő építésének.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 5600, Asus Tuf B550M, RX 5700XT, 16Gb DDR4 3600MHz CL16, 1Tb M.2 Gen4 SSD, FSP 600W 80+Bronz
- XBOX One S 500GB Lemezes ,2 JOY, 1 játék
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- HONOR 200 Lite 5G 256GB Midnight Black - Bontatlan/Független/2 év gari/Letiltás elleni garancia!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest