Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
Nem kell ezen sokat gondolkodni. Megnézed a tápcsatlakozót, hány db milyen átmérőjű, azonos színű volt az eredeti, innen saccolhatod a szükséges keresztmetszetet.
Szellős lesz a ház: helyezd igen magasra, mert ha leejtesz egy 5 Ft-ost (gombostűt), az a lehető legrosszabb helyre fog pottyanni. (Nem a megtalálás lesz nehéz, az könnyű lesz, ott kell keresned, ahonnan a füst száll föl...
)Elkókat csak akkor cseréld, ha már púposodnak, vagy biztosan "Low ESR"-re tudod cserélni. (Én kényszerből elkóztam újra egy alaplapot, nem kaptam "Low ESR"-eseket -alkatrészboltban még csak most ismerkednek a fogalommal- és talán két év sem telt el, ismét púposodtak. Pontosan ezt olvastam valahol, hogy rosszul viselik az 50-100 kHz-et. Az is igaz, hogy az a PC talán éjjel-nappal ment.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Razer gamer szék
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 3 év Euronics Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
ekkold