Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgabor87
tag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Nem azért írtam, hogy felrobban, mert nem bíznék benne, hanem mert fogalmam nincs, mennyi áramot vesz fel ez a cucc, az ellenállás meg nagyon picike, nem tudom, hány wattos lehet. Én csak egy egyszerű informatikus vagyok, ehhez nem igazán értek.
Na de a lényeg, csináltam egy prototípus áramkört, 6,8 K Ohm, 22uF kondi, és úgy tűnik, bevált. Gyújtásnál semmi, rükvercnél meg azonnal ugrik is elő a kamera. Bulb check is működik, ha lehúzom a csatit a lámpáról, jelez, ha rá van kötve, nem.
10 volt körüli feszültséget mértem így a kamera irányába.
Azért prototípus, mert mind a két elem egy nyákból lett kiforrasztva, nagyon rövid lábakkal, alig tudtam vezetéket forrasztani rá.Veszek mind a kettőből újat, és összerakom a véglegest. Tantál kondi is jó ugye? A formája miatt azt jobbnak találom valamiért.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
10 volt körüli feszültséget mértem így a kamera irányába.
ekkold