Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gagyilovag #63504 üzenetére
Sajna a Youtube vieo sem mindig jó Ott S3 25A-val szerelték a barkács 12V-os Bosch fúró/csavarozót, egy Ebayes eladónál meg ezt olvastam róla (utólag)
"NOTE:
1) This board is not suit high power electronic tools, if use for screwdrier and drill,electric bike series make,fishing machine and 1W LED, please don't buy this."Ránézésre az én Boschom is hasonló küllemű, de 9.6V-os (de nem a 12V-tal van a baja), hanem a boardokkal , simán sorba kötött 3x18650-nek megy. (most ideiglenesen úgy van amíg nem jön hozzá megfelelő board)
Bosch PVR 960-s nem is megy vele... (Makita D6271D igen), bár 2 db-ot csináltam Makitához ugyanazzal azokkal az elemekkel +boarddal (S3 25A, mint a videon) és az egyik mintha nehezebben indulna a másik tökéletesen megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest