Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz jolti05 #46139 üzenetére
Drágák (az ugyan elég tág kategória, hogy 'drága'), de magyar shopokban is bruttó 1700 Ft alatt lehet kapni forrfüllel ellátott LCO / ICR-cellákat. Körülbelül 150 Ft-tal kerülnek többe, mint a hagyományos érintkezős társaik, és ezek mégis adatlappal ellátott normális típusok, nem olyan vacakok - pl. Ultrafire -, amelyekkel tele az eBay meg az egész net. Teljesen le voltam döbbenve, mikor a választékot elnézve láttam, hogy a legnagyobb részük ugyan ennél olcsóbb, viszont ilyen ócska gagyi, a szokásos 2..3-szorosan túlzásba vitt kapacitásokkal (5..6 vagy még több amperórásnak hazudott 18650 méretű cellák).
-
Kernel
nagyúr
válasz jolti05 #46139 üzenetére
Ponthegesztéshez kell a szalag, ha már forraszt valaki, ahhoz vezeték is megfelel. Még jobb is, ha azt gyorsabban sikerül "odakapatni".
Az egyértelmű, hogy elvileg nem szabad forrasztani, gyakorlatilag lehet próbálkozni, de igyekezni kell vele.
Gyenge páka nem jó, mert az akku elvezeti a hőt, úgy nem lehet gyorsan végezni vele.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 2020 Retina 13 i5 / 8GB / 256GB SSD magyar billentyűzet
- Asus VivoBook E510 - 15.6" FULLHD / N4500 / 4Gb DDR4 / 128Gb eMMC / HUN backlit / 2 ÉV GARANCIA
- Intel Xeon E3-1275 (i7-4790) + 16GB DDR3 + EVGA GTX 1070 8GB + 120GB SSD + 1TB HDD + CORSAIR 500W
- Eladó gamer pc karácsonyra!!!
- Eladó Xbox one x hibátlan állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest