- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kernel #42503 üzenetére
Bocsi, telefonról írtam, rövidre akartam fogni. Szóval ez egy régi nagy Samsung projektoros TV-ben volt (egy 42"os példányban). Ugye ott volt hely a hangkeltőknek. Két év után javítani kellett (a színek elcsúsztak, egy nagydarab IC-t kellett cserélni), harmadik év végén, mikor lejárt a gari, megint javítani kellett, ugyanaz a hiba, ez 28k volt. Következő évben ugyanez. Ötödik évben meguntuk, apám kidobta, én szétkaptam. Bánom, hogy a hangszóró Dobozát nem fűrészeltem ki. Pozdorja volt, a komplett TV alja, itt volt az elektronika és a három projektoroptika is. Lényeg, ami lényeg, most, hogy lett saját TV-m, gondoltam felhasználom ezeket a jóféle hangszórókat. Az LCD TVk esetében a vékonyság divat lett, oda már nem fér el normális hangszóró. Jelenleg a PCm Logitech Z323 szettjéről szól, csak felébredt bennem a barkácskedv.
A TVm csak fejhallgató (erre van kötve a Z323) és optikai kimenettel rendelkezik hang terén. Így arra gondoltam egy olcsó végfok elég lesz, nem akarom szétszedni a szobát, ez a kapcsolás elvileg csatornánként 15W teljesítményt tud, alacsony torzítás mellett, így ideálisnak tűnt. Elég sokan dicsérték is, és kellően olcsó egy home made projekthez.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest