Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

LOGOUT blog

válasz Kernel #42503 üzenetére

Bocsi, telefonról írtam, rövidre akartam fogni. Szóval ez egy régi nagy Samsung projektoros TV-ben volt (egy 42"os példányban). Ugye ott volt hely a hangkeltőknek. Két év után javítani kellett (a színek elcsúsztak, egy nagydarab IC-t kellett cserélni), harmadik év végén, mikor lejárt a gari, megint javítani kellett, ugyanaz a hiba, ez 28k volt. Következő évben ugyanez. Ötödik évben meguntuk, apám kidobta, én szétkaptam. Bánom, hogy a hangszóró Dobozát nem fűrészeltem ki. Pozdorja volt, a komplett TV alja, itt volt az elektronika és a három projektoroptika is. Lényeg, ami lényeg, most, hogy lett saját TV-m, gondoltam felhasználom ezeket a jóféle hangszórókat. Az LCD TVk esetében a vékonyság divat lett, oda már nem fér el normális hangszóró. Jelenleg a PCm Logitech Z323 szettjéről szól, csak felébredt bennem a barkácskedv.

A TVm csak fejhallgató (erre van kötve a Z323) és optikai kimenettel rendelkezik hang terén. Így arra gondoltam egy olcsó végfok elég lesz, nem akarom szétszedni a szobát, ez a kapcsolás elvileg csatornánként 15W teljesítményt tud, alacsony torzítás mellett, így ideálisnak tűnt. Elég sokan dicsérték is, és kellően olcsó egy home made projekthez.

Új hozzászólás Aktív témák