-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja no
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #4188 üzenetére
A 9V-os elemeset szerintem ne erőltesd. Annál csak jobb lehet bármi.
''Azt viszopnt nem értem, hogy torzító esetén miért kapcsolja ki az erősítő a magas hangszórókat, csak a nagy hangszóró szól. Egyébkénmt 20W-os a cucc.''
A torzítók nagyrészt televágják felharmonikusokkal az eredeti hangot. Ezek jelentős része a magassugárzó tartományába esik. Ha 20W-os a motyó, akkor apró kis csipogó lehet a magasútban (?). Ha nem ''kapcsolná'' ki, hordanák vissza gariba.
Amúgy szoktak csöves hangzást ''emulálni'' is ilyen módon, hogy nemes egyszerűséggel levágják a magasat. Szerintem borzalmas, de vkinek bejön a bikkfahang
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest