-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
DonThomasino #20908 üzenetére
Arról beszéltünk, ha bemeneten felcserélem a fázist és a nult akkor akkor a helyes bekötéshez képest mást kell mérjek a kimeneten.
Ilyet nem írhattam. A feszültség ugyanaz marad, ha nem nyúlsz a kurzorhoz, csak a fázi/null helye cserélődik fel és hogy jobb legyen
, minimális feszültségnél, a kimenet mindkét szála a fázison lesz.
Én viszont mindkét esetben 270V ot mértem maximumra állítva.
Ez így van rendjén.
Minimumra állítva nem 0V ot kéne mérjek?
7V körül mértem, ez azért van kopott a széngörgő?Nem kopás, sokkal inkább a formája és a görgőt megállító pöcök miatt. A fotón tisztán látszik, hogy a tekercs "alsó" végén 7-8 meneten nincs ott a görgő nyoma, a "felsőnél" pedig 3 meneten. Ha ambiciózus, makacs vagy és képes (én nem
) megszámolni a meneteket körös-körül, vagy inkább az 1 és 2 pont között, kiszámolhatod mekkora lesz a minimális feszültséged a menetek arányából hármasszabállyal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest