Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Úgy mondjuk érthető

Közben az egyik Hitman könyv már itt van Budapesten, a másik január 9-én érkezik. Ha mást is érdekel, akkor ajánlom a Prospero könyvesboltot, ~4000 Ft-ból meglett a kettő, még eBayen sem láttam ennyiért. Hírlevél feliratkozásra adtak 10% kedvezményt
(persze rendelés után egyből lemondtam...
). -
peterszky
őstag
"Kivégeztem" a játékot, így spoiler nélküli véleményem az alkotásról, mint Hitman rajongó: TETSZIK!
Ami hibája, az egyben kicsit előnye is, bár én az elődöket ilyen szempontból jobban szerettem, itt nem megkapod az egész pályát, hanem "végigvezetnek" rajta, ez igazából egy negatív pont nálam, valóban nincs meg az a szabadság, mint a korábbi részekben.
Egy kicsit (hogy szándékosan-e, azt nem tudom) visszanyúltak a Codename 47-hez, nincs annyira kihangsúlyozva a baleset, ne ölj meg mást, csak a célpontot játékmenet, ami szerintem nem baj. Pl. a Blackwater pályán egy résznél én nem is akartam úgy végigvinni a dolgot, gyűlöltem mindenkit

Az érzelmek érdekesek, a korábbi részekben is megvoltak, már persze amikor a 47-es származása került szóba, itt is kicsit ez kerül elő, szóval engem ez nem zavart, a történet tetszett, a pályák nagyon rendben voltak.
Én a mentésrendszerhez nem nyúltam volna hozzá, a visszatöltésnél pedig tényleg elég szerencsétlen, hogy minden "visszaáll".
Egy kicsit más Hitman élmény volt, mint az eddigiek, de mint írtam is az elején, nekem tetszett, megéri az árát.
-
peterszky
őstag
Hopeban, amikor bunyóznak a népek, a hang ugyanaz, mint egy régi stratégiai játékban, a Hooligans: Storm over Europeban
Vagy onnan emelték át, vagy ugyanonnan lopták mint a hollandok 
-
peterszky
őstag
Első benyomások:
+ A képi megjelenés remek, zenék, hangok úgyszintén.
+ Pozitív meglepetés, hogy végül nem "kukázták" Batesont!
+ A tömeg nagyon jó, köröket ver a Blood Money Mardi Gras pályára.
+ A térkép elvételével kicsit többet kell mozogni a pályákon.
+ Diana, belezúgtam
- Bár az ötlet jó, de szerintem is elrontották az álruha kezelést.
- A pályák (amiket eddig bejártam, most kell visszamennem Chinatownba) nem olyan szabadok, mint az eddig megszokott. -
peterszky
őstag
No, lassan én is kipróbálom

-
peterszky
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A Codename 47-nek volt igazán jó irányítása
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy nekem azzal sem volt gondom, de nagyon sokan ekézték.
-
peterszky
őstag
A Contracts és Blood Money részekben volt pl. egy olyan beállítás, hogy post filter. Nagyjából annyit tett, hogy rondább lett a kép és sokkal több erőforrást igényelt

Én ma megyek átvenni a figurás kiadást, decemberben meg újítok egy gépet, aztán rettegjen mindenki, itt meg ne spoilerezzetek

-
peterszky
őstag
Amúgy rájöttem, miért nem indult el nálam a Sniper Challenge, Windows XP-n nem megy

-
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
Ez a launch trailer elég jól sikerült

-
peterszky
őstag
Egész jó ötletnek tűnik az új "Contracts" játékmód: [link]
-
peterszky
őstag
válasz
Darius1988
üzenetére
Az igen

Én "beértem" az első kiadásokkal (Codename 47, Silent Assassin, Contracts) és egy CE-vel (Blood Money). Mellé még persze ott a Hitman film dvdn, ami nekem tetszett, pedig elsőre azt hittem, hogy Timothy Oliphant nem lesz jó, aztán mégis.
-
peterszky
őstag
válasz
Darius1988
üzenetére
Itthoni előrendelésre 23e Ft-ot írtak, azt hiszem (PC).
-
peterszky
őstag
válasz
Darius1988
üzenetére
Itthon én még nem láttam, de van a környékünkön egy angol könyvekkel foglalkozó bolt, majd rákérdezek. Külföldről pár ezresért be lehet szerezni őket.
-
peterszky
őstag
válasz
Darius1988
üzenetére
Az első a Silent Assassin és a Blood Money közti időszakról szól, míg az újabb a Blood Money és Absolution "összekapcsolása". És igen, angol, nem hiszem, hogy lesz belőle fordítás.
-
peterszky
őstag
Ezt én értem, de nekem ez egy elvi probléma. Mi lesz? Tudok majd játszani a kifizetett játékommal vagy nem? De ez már nagyon eltér a topik témájától

Hogy kis on is legyen, valaki olvasta már a Hitman könyveket? Én tervezem a beszerzésüket, kettő van (azaz egyet most adnak ki nyáron):
Enemy within
Damnation -
peterszky
őstag
Persze, előrendeltem. de az ugye nem kötelez semmire, legfeljebb lemondom
De persze nem fogom, mert pl. a Blood Moneyt se tudtam indítani a megjelenéskor, ez nem akkora gond, majd később. Amúgy a teljes valamikor ősz végén fog jönni, szóval van még időm fejleszteni a gépet 
-
peterszky
őstag
Oh, steames lesz ez is

-
peterszky
őstag
Lesz egy hiper-szuper-meg-deluxe-edition is

-
-
peterszky
őstag

A 47-es ügynök kalandjai folytatódnak.
Várható megjelenés: 2012. november
Hivatalos weboldalak
hitman.com
Hitman: Sniper Challenge
Barcode SocietyGamepod hírek: [link]
Korábbi részek:
Hitman: Codename 47
Hitman: Silent Assassin
Hitman: Contracts
Hitman: Blood Money
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ,,Gamer Pc AMD Ryzen 5 8400, DDR5, RX 6900 XT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(persze rendelés után egyből lemondtam...
).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)