- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaoru
senior tag
válasz
cbrfireblade #97 üzenetére
Fogadjunk?
Akorr ez szerinted mi:
Bővebben: link
És gondolom ilyen, vagy ehhez hasonló hibák jelentkeznek a játék közben:
Bővebben: link
Sajnálom, h nem megy a karid, de kb azonkívül, h jajjgatsz és megismételed 100x ugyanazt a kérdést nem sokat teszel.
Ha hasonló hibád van, mint amit belinkeltem (ez nálam x800xlnél jelentkezett), akkor elviekben az memória hiba. 2 dolog okozhatja: xar a hűtés a karin is hamar túlmelegszik (nekem ez volt, silencer felrakásával megszűnt), xar a kártyán lévő memoriád. Ezt általában downclockinggal elkerülhető. Ez nálad megtörtént, és szvsz akkor nem volt zsír új a kártyád mert a hiba elkerülése végett kicsit lebutították a karit, de ez sem segített rajta, akkor csere.
2ik verzió: nem pro, hanem egy túlhajszolt 9800 és ezért baszakodik, akkor meg újfent átbaszták a fejed és csere. Persze ez kurva egyszerűen kiderülne, ha hajlandó lennél a sok feleselegesen be copy pastézott kérdések helyett megragadni egy csavarhúzót.
És nem azért mondom, mert olyan kurva okos vagyok, hanem azért mert nekem is elmagyarázták normálisan, igaz én is normálisan álltam hozzá a dolgokhoz és normálisan kérdeztem. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ASUS TUF GAMING 3080 10g - 6 hónap garanciával
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest