- Vezetékes FEJhallgatók
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaoru
senior tag
válasz
cbrfireblade #97 üzenetére
Fogadjunk?
Akorr ez szerinted mi:
Bővebben: link
És gondolom ilyen, vagy ehhez hasonló hibák jelentkeznek a játék közben:
Bővebben: link
Sajnálom, h nem megy a karid, de kb azonkívül, h jajjgatsz és megismételed 100x ugyanazt a kérdést nem sokat teszel.
Ha hasonló hibád van, mint amit belinkeltem (ez nálam x800xlnél jelentkezett), akkor elviekben az memória hiba. 2 dolog okozhatja: xar a hűtés a karin is hamar túlmelegszik (nekem ez volt, silencer felrakásával megszűnt), xar a kártyán lévő memoriád. Ezt általában downclockinggal elkerülhető. Ez nálad megtörtént, és szvsz akkor nem volt zsír új a kártyád mert a hiba elkerülése végett kicsit lebutították a karit, de ez sem segített rajta, akkor csere.
2ik verzió: nem pro, hanem egy túlhajszolt 9800 és ezért baszakodik, akkor meg újfent átbaszták a fejed és csere. Persze ez kurva egyszerűen kiderülne, ha hajlandó lennél a sok feleselegesen be copy pastézott kérdések helyett megragadni egy csavarhúzót.
És nem azért mondom, mert olyan kurva okos vagyok, hanem azért mert nekem is elmagyarázták normálisan, igaz én is normálisan álltam hozzá a dolgokhoz és normálisan kérdeztem. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest