Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kaoru

senior tag

válasz cbrfireblade #97 üzenetére

Fogadjunk?

Akorr ez szerinted mi:
    Bővebben: link

És gondolom ilyen, vagy ehhez hasonló hibák jelentkeznek a játék közben:
    Bővebben: link

Sajnálom, h nem megy a karid, de kb azonkívül, h jajjgatsz és megismételed 100x ugyanazt a kérdést nem sokat teszel.

Ha hasonló hibád van, mint amit belinkeltem (ez nálam x800xlnél jelentkezett), akkor elviekben az memória hiba. 2 dolog okozhatja: xar a hűtés a karin is hamar túlmelegszik (nekem ez volt, silencer felrakásával megszűnt), xar a kártyán lévő memoriád. Ezt általában downclockinggal elkerülhető. Ez nálad megtörtént, és szvsz akkor nem volt zsír új a kártyád mert a hiba elkerülése végett kicsit lebutították a karit, de ez sem segített rajta, akkor csere.
    2ik verzió: nem pro, hanem egy túlhajszolt 9800 és ezért baszakodik, akkor meg újfent átbaszták a fejed és csere. Persze ez kurva egyszerűen kiderülne, ha hajlandó lennél a sok feleselegesen be copy pastézott kérdések helyett megragadni egy csavarhúzót.

És nem azért mondom, mert olyan kurva okos vagyok, hanem azért mert nekem is elmagyarázták normálisan, igaz én is normálisan álltam hozzá a dolgokhoz és normálisan kérdeztem. Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák